Слушалки Bang&Olufsen BEOPLAY E8 SPORT

Beoplay E8 Sport са earbuds слушалки, специално проектирани от Bang & Olufsen за ползване по време на активно спортуване. Експертно изработени и тествани са за мощно музикално представяне по всяко време. Те са водоустойчиви. Батерията им издържа с едно зареждане до 8ч.

Описание

Слушалки Bang&Olufsen BEOPLAY E8 SPORT

МОЩЕН ЗВУК, БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ И МАТЕРИАЛИ НА ИЗРАБОТКА:

ХАРАКТЕРНИЯТ ЗВУК НА BANG & OLUFSEN:

Наслаждавайте се докато спортувате с Bluetooth слушалките Beoplay E8 Sport, които ще Ви предоставят мощен и прецизен звук. Можете сами да настроите еквалайзера по Ваш вкус, използвайки BeoSonic в мобилното приложение на Bang & Olufsen. Благодарение на четирите вградени микрофона, можете да провеждате без проблеми разговори, в които да звучите чисто и ясно.

БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ:

Beoplay E8 Sport се помещават в активен компактен калъф, в който се зареждат, когато не ги ползвате. Снабдени са с бързо зареждане, което за 20 минути Ви осигурява 90 минути ползване. Освен това активната кутия на earbuds слушалките на Bang & Olufsen, благодарение на функцията Qi, може да ползва бежичен charging pad.

МАТЕРИАЛИ НА ИЗРАБОТКА:
Beoplay E8 Sport са изработени от алуминий. Имат силиконово покритие и са лесни за почистване и поддръжка. Кутията им е компактна и лесно се помещава в джоб на дреха или раница.
Слушалки Bang&Olufsen BEOPLAY E8 SPORT

БЕЗЖИЧНО СВЪРЗВАНЕ:

Beoplay E8 Sport Ви предоставя възможността да изпитате превъзходен звук, безупречно свързване и кристално ясни разговори, благодарение на технологиите Bluetooth 5.1 и Qualcomm aptX™.

WATERPROOF ПОКРИТИЕ:

Beoplay E8 Sport са пригодени за ползване във всякакви метереологични условия. IP57 покритието на слушалките ги прави устойчиви на потене. Могат да издържат 30 минути потопени на метър дълбочина, което прави почистването им след тренировка изключително лесно.
Слушалки Bang&Olufsen BEOPLAY E8 SPORT

СЪЗДАДЕНИ ЗА ВСЯКАКВИ УСЛОВИЯ:

Beoplay E8 Sport са разработени от дизайнерите и инженерите на Bang & Olufsen, за да можете да се наслаждавате на превъзходен звук навсякъде и по всяко време, независимо от климатичните условия.

БАТЕРИЯ:

Батерията на слушалките Beoplay E8 Sport издържа до 8ч. ползване, а в кутията им се съдържа енергия за общо 30ч.

ИДЕАЛНИ ЗА ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ:

Слушалките Beoplay E8 Sport можете да идеални за използване когато сте на път или за тренировки на професионални спортисти. Те са леки, имате силиконови тапички и ергономична форма, за да Ви паснат перфектно при ползване.

ПРЕДИМСТВА:

Почистване:

Когато спортувате усилено, слушалките Ви са подложени на постоянен контакт с пот, прах, мръсотия, дъжд и т. н. Bang&Olufsen Beoplay E8 Sport са водоустойчиви и можете бързо и лесно да ги измиете на течаща вода, без притеснения.

Спокойствие и удобство при ползване:

Силиконовото покритие и тапичките (които са 4 чифта с различна големина) са специално проектирани, за да са устойчиви, когато се движите интензивно. Изпробвайте различни варианти на големина на тапичките, докато откриете точния за Вас.

Разликата между Bluetooth 5.0 и Bluetooth 5.1:

Bluetooth 5.1 позволява по-бърза връзка и по-слаба консумация на енергия. Устройствата с Bluetooth 5.1 избират произволен канал на свързване, не се налага да преминават по строг ред на каналите, това намалява възможността Bluetooth устройствата да имат проблем в комуникацията помежду си.

Допълнителна информация

Избери цвят/Вид

Anthracite Oxygen, Oxygen Blue, Black

Content missing

Също може да ви хареса…