AVer VC520+ Conference Camera

Перфектната камера за средени и големи срещи. Високоговорителят е оборудван с 3 еднопосочни микрофона, които позволяват 360º аудио покритие в обхват от 9 метра.

Описание

Перфектно проектиран за средни и големи помещения и 360º аудио заснемане
VC520 + е перфектната камера за средени и големи срещи. С широкото си зрително поле всеки може лесно да се побере в рамката! Високоговорителят е оборудван с 3 еднопосочни микрофона, които позволяват 360º аудио покритие в обхват от 9 метра.

PTZ камера с общо увеличение 18х
С панорамен натиск (PTZ) и zoom 18X, VC520 + ще задоволи нуждите ви за видео конференция в големи или малки конферентни зали, независимо дали искате подробни изгледи на малки обекти или широки изгледи на всички участници. Нещо повече, бързият автофокус на обектива, финото наклоняване 18X и широкият ъгъл осигуряват неповторимо гладка и реалистична конферентна връзка.

 

 Изходна резолюция на Full HD 1080p
Full HD 1080p никога не се е бил по-реалистичен! Дори при лошо осветление можете да се насладите на детайлни, кристално чисти гледки на хора и предмети в далечния район и размазването на движението не съществува. С подобно качество ще забравите, че всички не са дори в една и съща стая.

По-малко кабели правят инсталирането толкова лесно
Като следващо поколение VC, VC520 + елиминира нуждата от концентратор и интегрира входните и изходните портове в камерата и високоговорителя, което прави по-лесна за инсталация инсталация. Без нужда от драйвери за устройства, VC520 + е в състояние да осигури висококачествена конферентна връзка на почти всеки компютър.

 

До 10 предварителни настройки на камерата
С VC520 + не е нужно да губите време за преместване и мащабиране ръчно по време на срещи – просто програмирайте предварително зададените настройки и след това по време на срещата можете да преместите камерата от широкия изглед на стаята до близък план на обект с просто натиснете един бутон. С до 10 от тези налични настройки можете да се подготвите за почти всяка ситуация във всякаква среда
.