Aver VB342 4K PTZ Video Soundbar system

AVer разширява предлагането на оборудване за професионално видео сътрудничество в заседателни зали и зали за срещи! VB342 е достъпна, професионална USB система, оптимизирана за представяне на ново поколение  видеокамера и аудио изживяване.

Описание

AVer разширява предлагането на оборудване за професионално видео сътрудничество в заседателни зали и зали за срещи! VB342 е достъпна, професионална USB система, оптимизирана за представяне на ново поколение  видеокамера и аудио изживяване.  Съвместима е с всички комуникационни приложения и се свързва към всеки настолен или преносим компютър само чрез USB кабел.
Ултра HD 4K USB видео конферентна връзка осигурява ярко и достоверно видео качество с висококачествен високоговорител, който осигурява кристално чист звук в заседателната зала без излишни кабели и проводници. Всичко, което трябва да направите е да свържете устройството си чрез USB и да започнете видео сътрудничество, като използвате всеки софтуер за видеоконференции. Няма повече обемисти и сложни системи – VB342 е компактно устройство, което е проектирано така, че да се побере перфектно в мястото ви за срещи!
VB342 поставя всички участници във видео връзката в ясен фокус чрез 4K PTZ камера с изключително качество на видеото, както и вградени професионални високоговорители и микрофони. Системата е перфектно пригодена за срещи и социализиране на стаи. 4K камерата осигурява изключителна разделителна способност, баланс на цветовете и детайлност, така че можете да заснемате всички изражения на лицето без изкривяване. Много ясна чистота се поддържа, дори когато се движите, наклонявате и мащабиране.

VB342 предлага професионално аудио изживяване, за разлика от други системи. Двата еднопосочни микрофона покриват диапазон от 6 метра, достатъчен за всяка по-малка и средна заседателна зала. Стерео говорителят предлага мощност от 5W. Без значение колко отдалечени са, те звучат като в една стая.

 

VB342 е проектиранa за лесен достъп и максимално удобство на потребителите. Тя е лесна за инсталиране и безпроблемно се интегрира със съществуващите ви системи, предлагайки множество възможности за свързване и разширяване, обединявайки видео конференцията в единна, достъпна платформа.