Слушалки ArtSound – BRAINWAVE05

140 лв. / Брой

Безжичните слушалки с микрофон Artsound Brainwave са леки и удобни с безупречно качество на звука. Лесно можете да превключвате между музика и телефонно обаждане, благодарение на вградените бутони на слушалките. Можете да се насладите на вашата музика с едно зареждане цели 15 часа.

Цвят: черен и зелен

СПЕЦИФИКАЦИЯ

Описание

Слушалки ArtSound – BRAINWAVE05

Onear слушалките Brainwave05 Ви дават безжична свобода и безупречно качество на звука. Това, че толкова много технология може да се побере в тегло от само 140 g, е безпрецедентно. Вградените драйвери генерират много ясен, мощен и преди всичко приятен звук, едновременно тих и силен. Можете лесно да контролирате силата на звука с помощта на интуитивните бутони на слушалката, които също Ви позволяват да превключвате между музика и телефон. Вграденият микрофон улавя гласа Ви по кристално ясен начин. Лентата за глава на Brainwave05 е изработена от издръжлив материал, който е толкова удобен, че забравяте, че го носите.

 

Слушалки ArtSound - BRAINWAVE05

Слушалките на ArtSound са изключително удобни, стабилни и устойчиви на пръски. Лесно пасват и са удобни за ползване. Само с едно натискане бързо и лесно преминават от режим на възпроизвеждане към телефонен разговор.

Слушалки ArtSound - BRAINWAVE05

 

 

Content missing