Слушалки ArtSound – BRAINWAVE04

179 лв. / Брой

Безжичните слушалки с микрофон Artsound Brainwave са много леки и водоустойчиви. Притежават повече баси и елиминират перфектно външният шум. Зареждането на слушалките се осъществява с кутията за съхранение, която е с вградена батерия и издържа 30ч.

Описание

Слушалки ArtSound – BRAINWAVE04

BRAINWAVE04 са earbuds слушалки от ArtSound. Благодарение на вградените вътрешни и външни микрофони, филтрите им успяват да изчистят както външните шумове при слушане на музика, така и яснотата на Вашия глас по време на разговори.

Слушалките BRAINWAVE04 разполагат с усъвършенствана Hybrid Active Noise Cancelling технология, позволявайки на слушателя да изпита максимално удоволствие, наслаждавайки се на любимата си музика.

BRAINWAVE04 имат интуитивен Touch Control, който превключва лесно между слушането на музика и входящите разговори, само с едно натискане на бутона от страни на слушалките.

Earbuds моделът на ArtSound BRAINWAVE04 предлага до 6 часа и половина живот на батерията с едно зареждане и общо ползване със заряда на кейса до около 30 часа.

BRAINWAVE04

 

 

 

Допълнителна информация

Избери Цвят

White, Sable, Black

Content missing

Също може да ви хареса…