Интерактивни тъч дисплеи за конферентни зали и класни стаи

  • Интерактивни тъч дисплеи – бъдещето за всяка конфернтна зала или класна стая.
  • Не се нуждае от предварителна подготовка, изцяло “plug and play” нуждае се единствено от захранване, благодарение на вградения в интерктивния тъч дисплей PC.
  • Интерактивния тъч дисплей е “бялата дъска” на утрешния ден, с мощен и лесен за употреба софтуер, винаги готов за персонализиране.
  • Иновативен презентационен инструмент, интерактивния тъч дисплей, не само презентира PDF и PowerPoint, а директно редактирате и чертаете по своите презентации.
  • Иновация за учебния процес, с интерактивния тъч диплей класната стая “оживява” и може лесно да бъде споделена между всички ученици. Всички уроци могат да бъдат споделени с учениците чрез мейл или QR код за секунди.
  • Вграден PC, готов за употреба по всяко време, с интегриран Android и Windows, които могат да работят заедно и по отделно.
  • Включвайки интерактивните тъч дисплеи към изградената мрежа, веднага стават пълноценна част от конферентната зала или класна стая.

Описание

Интерактивни тъч дисплеи за конферентни зали и класни стаи
Безжична съвместна работа
Съвместната работа е лесна с интерактивния сензорен дисплей благодарение на множество инструменти за безжично сътрудничество, които са предназначени да променят начина ви на работа към по-добро. Могат да бъдат споделени много различни типове файлове, което позволява лесен работен поток между сензорния екран и вашите устройства. Потребителите могат дори да контролират интерактивния сензорен дисплей от мобилното си устройство. Няма ограничение за броя мобилни устройства, които могат едновременно да се свързват с екрана и не е необходим допълнителен хардуер за тази забележителна функция за сътрудничество.
Решение "Всичко в едно" за бизнеса и обучението
Интерактивният сензорен дисплей е решение „всичко в едно“, което ви позволява да внесете най-доброто в интерактивността и сътрудничеството във вашия бизнес или учебна среда. Всички необходими инструменти, за да достави възможно най-доброто срещи, обучение и презентации. От динамичната и многофункционална Smart Pen до интуитивния и лесен за използване софтуер MeetingPad, който позволява безжично споделяне на файлове, Интерактивният сензорен дисплей е екран, който може безпроблемно да се впише в голямо разнообразие от професионални насоки.
Интерактивни тъч дисплеи за конферентни зали и класни стаи
Интерактивни тъч дисплеи за конферентни зали и класни стаи
Без настройка или калибриране
Интерактивният сензорен дисплей не изисква тромава настройка и калибриране. За разлика от проектор базираните решения, интерактивните дисплеи са винаги готови да блеснат когато е необходимо. Благодарение на интегрирания компютър, само с натискането на бутона за захранване, интерактивният сензорен дисплей може да оживее за миг и да добави жизненост на вашата среща за секунди.
Гарантирано качество на дисплея
Интерактивните тъч дисплеи са с водеща в отрасъла 5 годишна гаранция. Изработени от най-добрите компоненти за интерактивни сензорни дисплеи, те са в състояние да устоят на изпитанията в учебна среда.
"Бялата дъска на бъдещето"
Интегрираният софтуер „MeetingPad“ е най-добрият и гъвкав инструмент за срещи/презентации който имате. Привлечете цялото внимание с интерактивния дисплеи, с изчистен и лесен за използване потребителски интерфейс, който лесно може да бъде персонализиран, за да се адаптира към начина на използване. Това е "бялата дъска на бъдещето", когато поемате голямо разнообразие от различни задачи. Пуснете презентация на PowerPoint, нанесете бележки по последните отчети за продажбите, преглеждайте най-новото рекламно видео на компанията и безпроблемно влизайте в интернет.
Интерактивни тъч дисплеи за конферентни зали и класни стаи

Удобни за учителите функции

Интерактивният сензорен дисплей е мечта на учителя с множество функции, създадени да им бъдат от полза. Един пример са магнитните стилуси, които се свързват към предната част на дисплея, така че да не се загубят. С предните портове за улеснен достъп, позволяват свързването на външни устройства като например техните лаптопи, става с лекота. С революционната система за споделяне на файлове учителят може да спести от ценни ресурси като хартия и печат, като разпространява по безжичен път уроците с учениците. Контролите за достъп отпред позволяват на учителя да управлява дисплея с лекота, от яркостта до силата на звука, над които учителят има пълен контрол.

Умна писалка Stylus

Smart Pen е нов революционен инструмент за презентация, който е включен в интерактивния сензорен дисплей. Умната писалка позволява да управлявате безжично дисплея от всяка точка на стаята. Това дава възможност на презентиращия да не бъде обвързан към екрана и предоставя активна презентация, докато се движат напред и назад през презентации и уеб страници, променят цвета на писалката, запазват бележки за документи и дори навигират през функциите на срещата.
Интерактивни тъч дисплеи за конферентни зали и класни стаи

Спецификация