Тонколона Acoustic Energy AE307 Walnut, център

1 000 лв. / БРОЙ

Център подходящ за домашно кино или многоканална музикална система с топъл и детайлен звук. Красив дизайн, който се вписва с всеки изискан интериор. Идеално се допълва с моделите от серията на Acoustic Energy AE309 и Acoustic Energy AE300

Цвят: орех

Изчерпан

Описание

Тонколона Acoustic Energy AE307 Walnut, център

Acoustic Energy AE307 Walnut е централна тонколона, подходяща за домашно кино или multi-channel аудио система

AE307 Walnut разполага с последно поколение 130mm mid-bass driver. Благодарение на технологията, по която е изграден, подобрява разпростванението на звука в помещението – удължаване на звученето на баса и придава цялостен мощен звук.

Тонколоната на Acoustic Energy съдържа и 28mm алуминиев tweeter, който осигурява на възпроизвеждания звук допълнителна сила и същевременно редуцира резонанса, за да намали изкривяването. Това се дължи на специалната Wide Dispersion Technology.

Кутията на Acoustic Energy AE307 Walnut е изградена от 18mm MDF материал. Благодарение на това се намлява турболенцията на въздуха и се предоставя по-чисто и ясно представяне на баса, без изкривяване.

Acoustic Energy прилагат своя над 30-годишен акустичен опит в изработването на новите модели и резултатът е невероятен звук в елегантен дизайн.

AE307 Walnut се предлага във финиш с цвят черен или бял сатен и  в орехов винилов фурнир. Тонколоната е създадена, за да пасва лесно на всякакъв домашен интериор.

Тонколона Acoustic Energy AE307 Walnut, център

СПЕЦИФИКАЦИИ:

Bandwidth: 42Hz -30kHz
Sensitivity: 89dB
Peak SBL: 115dB
Power Handling: 175w
Crossover frequency: 296Hz / 2.56kHz
Impedance: 6ohms
Dimensions: 175 x 460 x 260 (HxWxD)
Weight: 9kg (each)
Finishes: Piano Gloss Black, Piano Gloss White and real Walnut wood veneer

Допълнителна информация

Цвят

, ,

Мощност

Чувствителност

Честотен диапазон

Марка

Размер

Content missing