Безжични тонколони Bang&Olufsen BEOSOUND SHAPE

Безжични модулни тонколони, с които може да изградите цяла аудио система с високо качество на звука. С Chromecast, Apple AirPlay 2 и Bluetooth. Може да имате на стената си неповторима аудио система, благодарение на конфигурацията от модел и цвят.

Конфигурирай: ТУК

СПЕЦИФИКАЦИЯ

 

Описание

All sound. Enjoy silence. Celebrate originality.

Модулната система от тонколони Beosound Shape е специално проектирана за тези, които ценят оригиналността както на качествения звук, така и на уникалния дизайн. Окачена на стената като същинско произведение на изкуството. С нея ще имате възможността да се насладите на завладяваща звукова сцена с невероятно качество и заглушаваща шума функция.

Тонколони B&O BEOSOUND SHAPE 3

Дизайн:

Изключително удобно е това, че е възможно подобряване и препроектиране на създадените от Вас оригинални системи. Благодарение на тази опция, когато ремонтирате или обновявате помещението, можете да промените или надградите своята Beosound Shape, според вашите нужди.

Персонализиране:

Уникалността на модулната аудио система Beosound Shape е във възможността всеки сам да може да проектира свой модел, който да  отговаря на нуждите му.

На посоченият по-долу линк, можете директно от сайта на Bang & Olufsen да създадете своята визия за форма, цвят и дори да зададете параметри на производителност на Вашия Beosound Shape.

Тонколони B&O BEOSOUND SHAPE 0

Мултирум

Beosound Shape е част от специализираните продукти на Bang & Olufsen за дома. Проектирана с идеята да може да се разпростира във всички необходими помещения за създаването на цялостна мултирум система.

Звук:

Пригответе се за невероятното усещане, което ще Ви отнесе. Тонколоните Beosound Shape възпроизвежда звуковата сцена, предизвиквайки чувство, все едно сте на концерт директно при изпълнителите.

Свързаност:

Сърцето на домашната аудио система се намира във вградения Beosound Core център за свързване. Свързвате се с него и можете да възпроизвеждате и стриймвате любимата си музика от телефон или таблет - чрез Chromecast, Apple AirPlay 2 и Bluetooth.

ROOM ACOUSTICS

Когато изграждате собствена Beosound Shape модулна система, добавеният Acoustic Damper спомага за получаването на по-чист и висококачествен звук. Това до голяма степен помага да се избегне възможността слабата акустика на помещението да развали удоволствието от слушането на музика.

Производителност:

Beosound Shape е не просто безжична тонколона, а цялостна all-in-one аудио система, която може да се изгради с до 44 отделни тонколони, които да изпълняват любимата Ви музика с високо качество.
Тонколони B&O BEOSOUND SHAPE 1

Индивидуален дизайн:

Beosound Shape предлага широка гама за избор на цвят и модулна концепция за дизайн. Благодарение на това аудио системата може да пасне на всякакъв вид помещения - хол, кухня, заседателни и конферентни зали, ресторанти и всякакъв вид заведения...

Content missing

Също може да ви хареса…