Безжична тонколона DENON HOME 150

499 лв.

Безжична, преносима тонколона с вграден Bluetooth и HEOS.

Може да слушате любимата си музика във всяка една стая на вашият дом.

Цена за брой!

 

По предварителна заявка

Описание

Наслади се на най-детайлния звук, в която стая пожелаеш, с Denon Home 150. Стриймвай любимата си музика без усилие и се възползвай от предварително запазени опции с едно докосване. Изпитай удивителното акустично представяне, базирано на над 110 години опит в аудио иновациите.

Като всеки Denon, Home 150 е конструирана да предоставя възможно най-доброто за класа си аудио качество. С усъвършенствани акустични компоненти, експертно настроена цифрова обработка на сигнала и първокласни говорители, Denon Home 150 предоставя най-чистите високи честоти и най-дълбоките басове. Наслади се на съвършенство с всеки тон.

ЗВУКЪТ В ТВОЯ ДОМ – ПОД ТВОЙ КОНТРОЛ

Home серията на Denon работи с най-новите асистенти за гласови команди. Използвай смарт колонка или телефона си и просто изречи команда с Amazon Alexa, Google Assistant и Apple Siri. Дай гласова команда за пускане на музика, усили звука, мини на следващото парче и т.н. За Amazon Alexa просто изтегли HEOS Home Entertainment skill от Amazon Alexa приложението и се наслаждавай на гласов контрол от всяко Echo устройство (продава се отделно).

 

ПЪРВОКЛАСНИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПАЗЕНИ ОПЦИИ

С помощта на трите бутона за бърз достъп лесно можеш да запазиш любимите си интернет радио станции, за да им се наслаждаваш когато ти се прииска, без да се налага да ги търсиш.

ПОЛУЧАВАШ НЕВЕРОЯТНОТО HEOS ПРЕЖИВЯВАНЕ

С вградената система HEOS всяка стая в твоя дом може да има свое собствено звучене. А може да групираш още Denon Home колони, саундбарове, мрежови плеъри или AV ресивъри, за да изпълниш дома си с едно и също парче. С вградената система HEOS – мултирум значи много възможности.

ПРЕКРАСНА ВИЗИЯ

С елегантния си дизайн и изискани материали Denon Home 150 е достатъчно впечатляваща, за да прикове вниманието ти при първия поглед. В същото време е достатъчно изискана за да се слее с интериора напълно, покривайки най-високите естетически изисквания. Черна или бяла? Избери своята Denon Home 150.

ПРИБЛИЖИ СЕ ЗА ДА СТАРТИРАШ

Започни музикалното си приключение с най-лекото докосване. Новият интерфейс – чувствителен на близост, се активира още щом посегнеш към колоната. Капацитивните бутони се осветяват и те приканват да ги докоснеш, позволявайки пълен контрол над Denon Home 150.

Допълнителна информация

Цвят

,

Content missing