Субуфер Meridian DSW600

8 140 лв. / Брой

Елегантен ултра тънък субуфер Meridian за вграден монтаж на стена (дълбочина 100 mm).  Притежава дълбок и мощен бас. Решетката  може да бъде боядисана в цвят по избор, спрямо вашият интериор.

Тонколоните  Meridian могат да се свържат и да работят със Sonos система. За повече информация може да се свържете с нас.

По предварителна заявка

Описание

Субуфер Meridian DSW600

DSW600 е субуфер за стена с ултра плитка дълбочина, проектиран да се справя без никакво усилие с най-тежките и бързи баси в музиката или във филми. Meridian DSW600 е с дълбок, мощен и вълнуващ бас в перфектен тайминг до 24Hz, благодарение на Meridian ‘DSP’ и подобрената технология за подравняване на басите. Той осигурява въздействащ бас във всякакъв размер на стаята. Може да се комбинира с останалите високоговорители на Meridian Architectural.

Субуфер Meridian DSW600 дискретно ще се впише във всеки интериор. Подходящ за аудио система или домашно кино.

Включвайки най-новите технологии за подобряване на звука от Meridian, включително Enhanced Bass Alignment (EBA) и Center Elevation, осигуряват невероятно реалистичен и просторен звук с несравними нива на производителност.

Ултра-плитък (100 мм дълбочина) дизайн осигурява пълна производителност на DSP високоговорителя, докато солидната кутия и система с рамка позволяват лесен монтаж и прецизно позициониране. Скарата може да бъде боядисана в съответствие с декора.

Субуфер Meridian DSW600

 

BESPOKE SIGNAL MAPPING

Meridian Bespoke Signal Mapping използва цифрова обработка на сигнала за прилагане на индивидуални кросоувър филтри, които са проектирани специално за всяка конфигурация на задвижващи устройства в рамките на високоговорителя.

E3 BASS

Meridian E3 Bass използва специално проектирани филтри за разширяване и подобряване на нискочестотната характеристика на високоговорителя.

IMAGE ELEVATION

Image Elevation психоакустично издига звуковото изображение до центъра на екрана

FFA

FFA (Full Frequency Alignment) е комбинация от цифрови филтри и времеви корекции за забавяне на сигнала пътуващ до високоговорителя. Той гарантира, че всички честоти достигат до ухото на слушателя едновременно.

PRO-ACTIVE BASS

Meridian Pro-Active Bass предпазва бас драйвера от прекомерно пренапрежение, осигурявайки максимален изход на басите, без да поврежда задвижващия модул.

PRO-ACTIVE THERMAL

Meridian Pro-Active Thermal следи звука, който се изпраща към широкообхватния драйвер и ограничава общата сила на звука на високоговорителя, ако има риск задвижващият модул да се нагрее твърде много.

TRUE TIME

True Time е собственият Apodising Filter на Meridian, който избягва предварителното възпроизводство и почиства ефектите от ранните резонанси, като преобразува предварителното ехо в пост-ехо.

TRUE LINK

Meridian True Link е метод за криптиране за прехвърляне на цифрово аудио с висока разделителна способност през SPDIF връзки. Позволява сигурно движение на цифров звук, като същевременно гарантира, че SPDIF часовниковият сигнал може да се предава с минимално влошаване

HPA

Технологията за обработка на HPA (High Powered Array) на Meridian минимизира разрушителните смущения между множеството високоговорители, когато се използват в конфигурация на масив.

Субуфер Meridian DSW600

 

Specification

AUDIO INPUTS

Meridian SpeakerLink (RJ45) accepting 32kHz to 96kHz sampling rates at up to 24-bit

AUDIO OUTPUTS

Meridian SpeakerLink (RJ45) delivering 32kHz to 96kHz sampling rates at up to 24-bit

PERFORMANCE

Frequency response: 24Hz to 120Hz

AMPLIFIERS

1 x Class D amplifier capable of producing over 600W RMS on music or movie transients

BASS DRIVERS

1 x 10in long-throw, low profile design

CONTROLS

Power On/Off switch

Channel selector switch to select which digital audio received via the SpeakerLink input is played

LED indicator shows power status

POWER

IEC mains connector – 550W

PRODUCT DIMENSIONS

HEIGHT – with grille fitted: 1452mm (57.2in)

HEIGHT – without grille: 1429mm (56.3in)

WIDTH: 343mm* (13.5in)

DEPTH: 87mm (3.4in)•Weight: 23kg (50.6lbs)

PACKED DIMENSIONS

LENGTH: 1340mm (52.8in)

WIDTH: 485mm (19.1in)

DEPTH: 290mm (11.4in)

WEIGHT: 30kg (66.0lbs)


Content missing

Също може да ви хареса…