Тонколона Gallo Micro Habitat

620 лв. / БРОЙ

Водоустойчива Hi- Fi тонколона. Micro Habitat e с 3″ full range говорител в изцяло метална сфера. Подходяща за двор, градина, тераса.

Описание

Тонколона Gallo Micro Habitat

Тонколона Gallo Micro Habitat

Представете си един наистина висок клас високоговорител, който се събира в дланта на ръката Ви, Gallo Micro. Говорител, който идва в палитра от цветове, за да се впише с всеки интериор – от  матово черно, до полирана неръждаема стомана (и шест други цветове и покрития между тях).

С избора на четири монтажни възможности, Gallo Micro може да бъде поставен навсякъде. На стената с помощта на Micro стойка за стена (в черно или бяло), на всяка плоска повърхност с Micro стойка за плот или simple’Isolation Ring, който е включен в комплекта, също ката се предлага и опцията за стойка от пода (предлагана в черно, бяло или неръждаема стомана).С избора на една корпус – сфера, най-добрата възможна форма, се елиминира вътрешния резонанс и външна дифракция, двете основни причини за изкривяване на звука. Патентованата S2 технология, подобрява ниските честоти, които отиват далеч отвъд традиционните сателитни говорители. Чрез използването на 3 ” full range говорител и чрез премахване на кросоувъра Micro е с пространствени характеристики, ненадминат по качество на звука от много други високоговорители, независимо от техния размер или цена.

 

 

Gallo Acoustics с представяне в списание SVI

Спецификации:

Frequency Response 80Hz to 18Khz
Sensitivity 89 dB/w
Nominal Impedance 8 Ohms
Power Handling 100 Watts
Height on WallflowerT Stand 36″
Driver 3″ full range
Crossover None
Dimensions 4″ Sphere
Weight 795g
Cone Material Mical Polypropylene Compound
Enclosure Material Mild Steel
Warranty 5 Years Parts and Labour

Допълнителна информация

Марка

Чувствителност

Честотен диапазон

Мощност

Говорител

Избери цвят/вид

Satin White, Satin Black, Stainless Steel

Content missing

Също може да ви хареса…