Tонколонa за вграждане KEF Ci3160RL THX

3 358 лв. / Брой

Тонколона за вграден монтаж, без борд.

KEF Ci3160RL THX е висококачествена тонколона за вграждане, която разполага с технологията Uni-Q и специален дифузер, гарантиращ точно и качествено звучене. Отговаря на стандартите THX Ultra2 и е предназначена за употреба в големи помещения и кинозали.

Размери: 660 x 209mm

Описание

Tонколонa за вграждане KEF Ci3160RL THX

KEF Ci3160RL THX е висок клас тонколона с мощност от 200W RMS и чувствителност от 90dB. Тя е част от серията на KEF Reference и е сертифицирана от THX като отговаря на изискванията за висококачествен звук при домашно кино.

Тонколоната е с двулентов дизайн, който използва 6.5-инчов Uni-Q говорител за високи и средни честоти, с допълнителен 6.5-инчов бас говорител. Това позволява на Ci3160RL да предоставя изключително ясен и балансиран звук в целия звуков спектър.

Ci3160RL има солидна конструкция със задна кутия от метал и магнитен грил. Това улеснява монтажа на тонколоните и ги прави подходящи за инсталиране в стени и тавани.

Ci3160RL THX е подходяща за голями кино зали и други големи помещения, където е необходима мощна и качествена звукова система. Тонколоната е проектирана за дълготрайна употреба и да предоставя висококачествен звук в продължение на години.

Tонколонa за вграждане KEF Ci3160RL THX

Сертификат THX ULTRA2

Сертификатът THX ULTRA2 е висок стандарт за качество на звука в домашното кино, разработен от компанията THX, основана от Джордж Лукас през 1983 година. Сертификатът ULTRA2 е сред най-високите стандарти за качество на звука в домашното кино, които THX предлага.

Тонколоната KEF Ci3160RL THX е сертифицирана от THX ULTRA2, което означава, че е проектирана, тествана и сертифицирана да отговаря на високите изисквания за качество на звука, поставени от THX. Това е гаранция, че тонколоната ще предостави изключителен звук за домашно кино и ще се вписва в една система от висококачествени компоненти за кино в дома.

За да получи сертификат THX ULTRA2, тонколоната трябва да премине строги тестове за качество на звука и да отговаря на точни спецификации за диапазон на честотите, нива на звука, детайли и динамичен обхват. Това гарантира, че тонколоната е способена да предостави превъзходен звук, който ще задоволи изискванията на домашното кино и на аудиофилите.

В същото време, сертификатът THX ULTRA2 дава на потребителите гаранция, че тонколоната има висококачествени материали, които осигуряват надеждна работа и дълготрайност, както и че е тествана и сертифициран да работи в перфектна хармония с другите компоненти в системата за домашно кино.

Content missing

Също може да ви хареса…