Tонколонa за вграждане KEF Ci200RR THX

1 468 лв. / Брой

Тонколона за вграден монтаж.

KEF Ci200RR-THX е LCR тонколона за вграждане в стени или таван,  специално проектирана да осигури вълнуващо музикално изживяване, дори в най-големите стаи. Тя съдържа 38 мм (1,5 инча) tweeter с voice coil, свързан с vented aluminium dome с вълнообразна waveguide система, както и woofer с изключително голям магнит и Z-flex surround.

Размери: 290 x 132.6mm

Описание

Tонколонa за вграждане KEF Ci200RR THX

KEF Ci200RR THX е снабдена с 8-инчов голям високоговорител, който осигурява изключително качествен звук с минимални изкривявания и без изкривяване на звуковия образ. Тази тонколона използва патентованата от KEF технология Uni-Q®, която комбинира високочестотен говорител и средночестотен говорител в един компактен драйвер. Това позволява на звука да се разпространява равномерно в цялата стая, като същевременно се запазва висока детайлност и яснота на високите и средните честоти.

KEF Ci200RR THX има мощност от 150 вата RMS и импеданс от 6 ома, което я прави съвместима с почти всички домашни кино ресивъри. Тя е снабдена с вградена защита от претоварване и изключване на високоговорителите, за да предпази устройството от евентуални повреди.

Корпусът на KEF Ci200RR THX е изработен от здрав и устойчив на влага материал, който е лесен за монтаж в стени или тавани. Тази тонколона е част от серията Ci на KEF, която предлага широка гама от висококачествени тонколони за вграждане в стени и тавани, които могат да се използват за домашно кино, мултимедийни стаи или музикални системи.

Сертификат THX ULTRA2

Сертификатът THX ULTRA2 е висок стандарт за качество на звука в домашното кино, разработен от компанията THX, основана от Джордж Лукас през 1983 година. Сертификатът ULTRA2 е сред най-високите стандарти за качество на звука в домашното кино, които THX предлага.

Тонколоната KEF Ci200RR THX е сертифицирана от THX ULTRA2, което означава, че е проектирана, тествана и сертифицирана да отговаря на високите изисквания за качество на звука, поставени от THX. Това е гаранция, че тонколоната ще предостави изключителен звук за домашно кино и ще се вписва в една система от висококачествени компоненти за кино в дома.

За да получи сертификат THX ULTRA2, тонколоната трябва да премине строги тестове за качество на звука и да отговаря на точни спецификации за диапазон на честотите, нива на звука, детайли и динамичен обхват. Това гарантира, че тонколоната е способена да предостави превъзходен звук, който ще задоволи изискванията на домашното кино и на аудиофилите.

В същото време, сертификатът THX ULTRA2 дава на потребителите гаранция, че тонколоната има висококачествени материали, които осигуряват надеждна работа и дълготрайност, както и че е тествана и сертифициран да работи в перфектна хармония с другите компоненти в системата за домашно кино.

Content missing

Също може да ви хареса…