Tонколонa за вграждане KEF Ci160QS

628 лв. / Брой

Тонколона за вграден монтаж.

KEF Ci160QS е качествена и елегантна тонколона за вграждане, която осигурява чист и детайлен звук в ограничено пространство.

Размери: 194 x 194 mm

Описание

Tонколонa за вграждане KEF Ci160QS

KEF Ci160QS е компактна тонколона за вграждане, предназначена за инсталация в стени или тавани. Тя е част от серията Ci-Q за вграждане на KEF, която е специално проектирана да осигури висококачествен звук в ограничен пространствен обем.

Тонколоната е с диаметър на говорителя от 160 мм (6,5 инча) и има мощност от 10-80 вата RMS. Тя е снабдена със супертвърд дифузер от алуминиева сплав, който осигурява ясен и точен звук, като намалява смущенията и изкривяванията.

KEF Ci160QS е снабдена с интегрирано пасивно филтриращо устройство, което подобрява разделението на честотните обхвати и осигурява гладък и балансиран звук. Това означава, че тонколоната може да бъде свързана директно към усилвател или приемник, без да е необходимо допълнително филтриране.

KEF Ci160QS има компактен дизайн с ниска профилна рамка, която я прави лесна за вграждане във всякакви интериорни условия. Освен това, тя е снабдена с магнитно прикрепване на решетката, което позволява бърз и лесен монтаж.

Бърз и лесен монтаж

Серията Ci-Q за вграждане на KEF е проектирана да осигури бърз и лесен монтаж в стени и тавани. Ключовата особеност на тези тонколони е тяхната ниска профилна рамка, която ги прави изключително удобни за вграждане.

Всички тонколони от серията Ci-Q са снабдени с магнитно прикрепване на решетката, което позволява бързо и лесно монтиране или демонтиране на грила за почистване.

Content missing

Също може да ви хареса…