Тонколона Meridian DSP730

10 496 лв. / Брой

Елегантна ултра тънка тонколона Meridian за вграден монтаж на стена (дълбочина 100 mm).  Решетката  може да бъде боядисана в цвят по избор, спрямо вашият интериор.

Тонколоните  Meridian могат да се свържат и да работят със Sonos система. За повече информация може да се свържете с нас.

По предварителна заявка

Описание

Тонколона Meridian DSP730

Захранван от ексклузивния DSP двигател „CLASS-M“ на Meridian и интегриран с усилватели с висока разделителна способност „DYNAMIC“. Към тонколона Meridian DSP750

се присъединява DSP730 в референтната серия, като и двата високоговорителя осигуряват Hi-Res аудио,  идеални за доставяне на прочутото аудио качество на Meridian дискретно във всяка всекидневна и аудио система.

Включвайки най-новите технологии за подобряване на звука от Meridian, включително Enhanced Bass Alignment (EBA) и Center Elevation, DSP520.2 осигурява невероятно реалистичен и просторен звук с несравними нива на производителност.

Ултра-плитък (100 мм дълбочина) дизайн осигурява пълна производителност на DSP високоговорителя, докато солидната кутия и система с рамка позволяват лесен монтаж и прецизно позициониране. Скарата може да бъде боядисана в съответствие с декора.

Тонколона Meridian DSP730 0

 

BESPOKE SIGNAL MAPPING

Meridian Bespoke Signal Mapping използва цифрова обработка на сигнала за прилагане на индивидуални кросоувър филтри, които са проектирани специално за всяка конфигурация на задвижващи устройства в рамките на високоговорителя.

E3 BASS

Meridian E3 Bass използва специално проектирани филтри за разширяване и подобряване на нискочестотната характеристика на високоговорителя.

IMAGE ELEVATION

Image Elevation психоакустично издига звуковото изображение до центъра на екрана

FFA

FFA (Full Frequency Alignment) е комбинация от цифрови филтри и времеви корекции за забавяне на сигнала пътуващ до високоговорителя. Той гарантира, че всички честоти достигат до ухото на слушателя едновременно.

PRO-ACTIVE BASS

Meridian Pro-Active Bass предпазва бас драйвера от прекомерно пренапрежение, осигурявайки максимален изход на басите, без да поврежда задвижващия модул.

PRO-ACTIVE THERMAL

Meridian Pro-Active Thermal следи звука, който се изпраща към широкообхватния драйвер и ограничава общата сила на звука на високоговорителя, ако има риск задвижващият модул да се нагрее твърде много.

TRUE TIME

True Time е собственият Apodising Filter на Meridian, който избягва предварителното възпроизводство и почиства ефектите от ранните резонанси, като преобразува предварителното ехо в пост-ехо.

TRUE LINK

Meridian True Link е метод за криптиране за прехвърляне на цифрово аудио с висока разделителна способност през SPDIF връзки. Позволява сигурно движение на цифров звук, като същевременно гарантира, че SPDIF часовниковият сигнал може да се предава с минимално влошаване

HPA

Технологията за обработка на HPA (High Powered Array) на Meridian минимизира разрушителните смущения между множеството високоговорители, когато се използват в конфигурация на масив.

Тонколона Meridian DSP730 02

 

Specification

AUDIO INPUTS

Meridian SpeakerLink connector (RJ45) accepting 32kHz to 96kHz sampling rates at up to 24-bit

 AUDIO OUTPUTS

Meridian SpeakerLink connector (RJ45) delivering 32kHz to 96kHz sampling rates at up to 24-bit

PERFORMANCE

Peak SPL: 115dB @ 1m

Bass extension: 38Hz – 40kHz

AMPLIFIERS

3 pairs of Class-D amplifiers – each pair bridged for greater than 100W into 8 Ohms

BASS DRIVERS

160mm long-throw, high-output with titanium voice coil

MID-RANGE DRIVERS

100mm with woven polypropylene cone

TWEETER

Beryllium dome with diffraction expansion technology.

FRONT PANEL CONTROLS

On/off rocker switch, IR window

RS232 socket – 3.5mm minijack (long version – 18.6mm)

Rocker switch selects “Right”, “L + R”, “Left or Centre”

LED indicators show power status and configuration settings

LED indicator shows power status

DIMENSIONS / WEIGHT

HEIGHT: 800mm [31.5in] (Excludes frame and cable feed channel)

WIDTH: 203mm [8in]

DEPTH: 102mm [4in]

WEIGHT: 11 kg [24.2 lbs]

GRILLE DIMENSIONS

HEIGHT: 820mm [32.28in]

WIDTH: 222.5mm [8.73in]

DEPTH: 4mm [0.16in]

POWER

IEC mains connector included in back-box connects to flying lead attached to enclosure

Content missing

Също може да ви хареса…