Тонколона Meridian DSP320.2

3 260 лв. / Брой

Тонколона Meridian DSP320.2 с лесен монтаж на стена или таван притежаваща дълбок и плътен бас.

Тонколоните  Meridian могат да се свържат и да работят със Sonos система. За повече информация може да се свържете с нас.

По предварителна заявка

Описание

Тонколона Meridian DSP320.2

Отличаващ се с елегантен профил, DSP320.2 предлага ненадмината мощност, точност и изпълнение на басите за тонколона с този размер. Компактният дизайн и възможностите за широка дисперсия правят DSP320.2 идеалена тонколона за монтаж на стена или таван. DSP320.2 осигурява пълна производителност на DSP високоговорителите, докато задната кутия и рамковата система позволяват лесна инсталация, прецизно позициониране и постоянен звук. DSP320.2 съчетава световноизвестните DSP технологии на Meridian с мощно вградено усилване, което го прави истински високоговорител с пълен обхват с дълбок, удължен бас.

Отличаващи се със силни баси и опция за режим L+R, DSP320.2 включва два усилвателя за мощност, които доставят 80W на устройство. DSP320 е способен на звук в пълен диапазон с максимален SPL от 106dB @1m и удължаване на басите до 50Hz. Ултра-плитък (100 мм дълбочина) дизайн осигурява пълна производителност на DSP високоговорителя, докато грубата кутия и система с рамка позволяват лесен монтаж и прецизно позициониране. Скарата може да бъде боядисана в съответствие с декора.

BESPOKE SIGNAL MAPPING

Meridian Bespoke Signal Mapping използва цифрова обработка на сигнала за прилагане на индивидуални кросоувър филтри, които са проектирани специално за всяка конфигурация на задвижващи устройства в рамките на високоговорителя.

E3 BASS

Meridian E3 Bass използва специално проектирани филтри за разширяване и подобряване на нискочестотната характеристика на високоговорителя.

FFA (Full Frequency Alignment) е комбинация от цифрови филтри и времеви корекции за забавяне на сигнала пътуващ до високоговорителя. Той гарантира, че всички честоти достигат до ухото на слушателя едновременно.

Meridian Pro-Active Bass предпазва бас драйвера от прекомерно пренапрежение, осигурявайки максимален изход на басите, без да поврежда задвижващия модул.

Meridian Pro-Active Thermal следи звука, който се изпраща към широкообхватния драйвер и ограничава общата сила на звука на високоговорителя, ако има риск задвижващият модул да се нагрее твърде много

Тонколона Meridian DSP320.2

True Time е собственият Apodising Filter на Meridian, който избягва предварителното възпроизводство и почиства ефектите от ранните резонанси, като преобразува предварителното ехо в пост-ехо.

Meridian True Link е метод за криптиране за прехвърляне на цифрово аудио с висока разделителна способност през SPDIF връзки. Позволява сигурно движение на цифров звук, като същевременно гарантира, че SPDIF часовниковият сигнал може да се предава с минимално влошаване

Meridian Free-Q се използва за компенсиране на акустични проблеми, свързани със специфични условия за поставяне на високоговорителя

Specification

AUDIO INPUTS – Meridian SpeakerLink connector (RJ45)

AUDIO OUTPUTS – Meridian SpeakerLink connector (RJ45)

PERFORMANCE – Peak SPL: Peak SPL: 1m – 106dB

AMPLIFIERS -1 x 80W Class D amplifier per wide-range driver

1 x 80W Class D amplifier per bass driver

BASS DRIVERS – 1 x ‘Racetrack’ oval bass driver

WIDE-RANGE DRIVERS – 1 x 85mm

FRONT PANEL CONTROLS – On/off rocker switch, Fuse holder, IR window

Rocker switch selects left-centre-right channel operation

LED indicator shows power status

BOX DIMENSIONS / WEIGHT – HEIGHT: 299.5mm [11.8in] / WIDTH: 299.5mm [11.8in] – DEPTH: 103mm [4in] – WEIGHT: 5 kg [11 lbs]

GRILLE DIMENSIONS – HEIGHT: 315.5mm mm [12.4in] / WIDTH: 315.5mm mm [12.4in] / DEPTH: 6mm [0.23in]

POWER – IEC mains connector included in back-box connects to flying lead attached to enclosure

Content missing

Също може да ви хареса…