Тонколона Meridian DSP3300

4 600 лв. / Брой

Hi-Fi дизайнерска тонколона с автентичен и реалистичен звук.  Високоговорителя може да се използва, като център за домашно кино или стерео тонколони. Позволява и монтаж на стена.

Тонколоните  Meridian могат да се свържат и да работят със Sonos система. За повече информация може да се свържете с нас.

Цвят: черно, бяло, червено, синьо

По предварителна заявка

Описание

Тонколона Meridian DSP3300

Проектиран да бъде перфектен за всеки дом, DSP3300 е идеален градивен елемент за компактна, високопроизводителна кино система.

Този тонколона е идеалена централна тонколона, която е способна да бъде страхотно допълнение към чифт от компактните и елегантни DSP3200s или пък M6s.

DSP3300 е доказателство за ефективността на пионерската DSP технология на Meridian, дори компактният корпус на DSP3300 съдържа три драйвера, плюс усъвършенстваната електроника, необходима за доставяне на звук, изпълващ стаята, равен на нивото на производителност на конвенционален високоговорител, четири пъти по-голям.

Прецизно изработеният корпус на DSP3300 е проектиран да позволи на високоговорителя да бъде поставен хоризонтално или вертикално без намаляване на качеството на звука. Дизайнът е подходящ и за стенен монтаж, което дава голяма гъвкавост.

Гениално проектиран да отговаря на различни приложения във вашия дом, DSP3300 е идеалният градивен елемент в компактна система на Meridian. Прецизно изработеният корпус на DSP3300 включва гумена стойка, която позволява на тонколоната да бъде поставена хоризонтално или вертикално без намаляване на качеството на звука. Стандартните покрития се предлагат в бяло или черно, а чрез Meridian Select се предлагат още 270 цвята по поръчка.

Meridian Bespoke Signal Mapping използва цифрова обработка на сигнала за прилагане на индивидуални кросоувър филтри, които са проектирани специално за всяка конфигурация на задвижващи устройства в рамките на високоговорителя..

E3 BASS

Meridian E3 Bass използва специално проектирани филтри за разширяване и подобряване на нискочестотната характеристика на високоговорителя.

FFA

FFA (Full Frequency Alignment) е комбинация от цифрови филтри и времеви корекции за забавяне на сигнала пътуващ до високоговорителя. Той гарантира, че всички честоти достигат до ухото на слушателя едновременно.

тонколона Meridian DSP3300

Q-SYNC

Meridian Q-Sync внедрява многобройната система за буфериране на Meridian „First In, First Out“, която минимизира трептене, осигурявайки перфектно време за изтласкване на звуковите вълни и подобрена яснота на звуковата картина

PRO-ACTIVE BASS

Meridian Pro-Active Bass предпазва бас драйвера от прекомерно пренапрежение, осигурявайки максимален изход на басите, без да поврежда задвижващия модул.

PRO-ACTIVE THERMAL

Meridian Pro-Active Thermal следи звука, който се изпраща към широкообхватния драйвер и ограничава общата сила на звука на високоговорителя, ако има риск задвижващият модул да се нагрее твърде много.

тонколона Meridian DSP3300 1

TRUE TIME

True Time е собственият Apodising Filter на Meridian, който избягва предварителното възпроизводство и почиства ефектите от ранните резонанси, като преобразува предварителното ехо в пост-ехо.

TRUE LINAUDIO OUTPUT

Meridian True Link е метод за криптиране за прехвърляне на цифрово аудио с висока разделителна способност през SPDIF връзки. Позволява сигурно движение на цифров звук, като същевременно гарантира, че SPDIF часовниковият сигнал може да се предава с минимално влошаване

FREE-Q

Meridian Free-Q се използва за компенсиране на акустични проблеми, свързани със специфични условия за поставяне на високоговорителя

Гамата Versatile включва колекция от тонколони, които предлагат иновативен и компактен дизайн без компромис. С отделни компоненти, които са перфектно съчетани и звуково балансирани, те осигуряват едно ниво на производителност, което е ненадминато от традиционния дизайн на всички други тонколони.

DSP3300 и DSW.2 Subwoofer също се възползват и от компактните размери. Гамата Versatile съчетава елегантен дизайн с иновативни аудио технологии за предоставяне на автентично звуково изживяване – независимо дали се използват самостоятелно или като част от по-голяма инсталация.

Със своята обширна програма за изследване и развитие Meridian е пионер в разработването на множество иновативни аудио технологии, много от които присъстват в днешните продукти на Meridian.

Тонколона Meridian DSP3300

Specification

AUDIO INPUT – 1 x Meridian SpeakerLink (RJ45) accepting 32kHz to 96kHz sampling rates at up to 24-bit, with MHR support

PERFORMANCE – Peak SPL: 114dB at 1m

Noise less than 15dB SPL

Frequency response in-room within 3dB: 45Hz to over 20kHz

AMPLIFIERS – 2 x 75w (150 w)

Overall distortion typically <0.02% at any frequency or level

BASS DRIVERS – 2 x 165mm polypropylene long throw bass drivers

WIDE-RANGE DRIVER – 1 x 85mm aluminium cone wide-range driver

 DIMENSIONS / WEIGHT

HEIGHT: 206mm [8.1in]

WIDTH: 555mm [21.9in]

DEPTH: 235mm [9.25in]

WEIGHT: 11.5kg [25.3lbs]

POWER – 550W (maximum)

Content missing

Също може да ви хареса…