Субуфер Meridian DSW.2

8 000 лв.

Активен субуфер за домашно кино. Субуфера ще осигури на вашата система мощен, плътен и дълбок бас.

Цвят: черно, бяло, червено, синьо

По предварителна заявка

Описание

Субуфер Meridian DSW.2

DSW.2 осигурява дълбок и въздействащ бас, който перфектно ще изиграе ролята си в двуканална или пълна настройка за съраунд звук.

DSW.2 е проектиран да осигури дълбоки баси в помещения, където се изисква компактена намеса. Разполагащ с нискочестотен говорител, насочен надолу, дизайнът се стеснява в горната част, намалявайки визуалното въздействие върху заобикалящата го среда. Всички свързващи кабели, SpeakerLink и Power, се закрепват в долната част на шкафа, което позволява за дискретни инсталации.

Цифровият активен субуфер DSW.2 може да се интегрира безпроблемно в много инсталации, които включват Meridian тонколони. Независимо дали се използва самостоятелно или цялостна система, той осигурява дълбок, изпълващ стаята бас с контрол и точност. нов 12-инчов задвижващ блок с голям ход с масивна двигателна система, съчетан с високоефективен усилвател от клас D, означава, че DSW.2 е способен да доставя високи нива на звуково налягане с прецизност. Изключително здравият корпус е специално пригоден към задвижващия модул, за да елиминира вибрациите и да позволи на високоговорителя да възпроизвежда музика точно и то при високи нива на мощност. Тези характеристики, съчетани с неговия елегантен форм-фактор и набора от бордови технологии на Meridian, правят DSW .2 перфектният субуфер във всяка меридианска система.

Субуфер Meridian DSW.2

  • Meridian Bespoke Signal Mapping използва цифрова обработка на сигнала за прилагане на индивидуални кросоувър филтри, които са проектирани специално за всяка конфигурация на задвижващи устройства в рамките на високоговорителя.
  • Meridian E3 Bass използва специално проектирани филтри за разширяване и подобряване на нискочестотната характеристика на високоговорителя.
  • FFA (Full Frequency Alignment) е комбинация от цифрови филтри и времеви корекции за забавяне на сигнала пътуващ до високоговорителя. Той гарантира, че всички честоти достигат до ухото на слушателя едновременно.
  • Meridian Resonance Control използва размерите на помещението, за да компенсира първичните модални резонанси, които са особено изострени от високоговорители с насочени надолу високоговорители или от високоговорители, монтирани в стената.
  • Meridian Pro-Active Bass предпазва бас драйвера от прекомерно пренапрежение, осигурявайки максимален изход на басите, без да поврежда задвижващия модул.
  • Meridian Q-Sync внедрява многобройната система за буфериране на Meridian „First In, First Out“, която минимизира трептене, осигурявайки перфектно време за изтласкване на звуковите вълни и подобрена яснота на звуковата картина.
  • True Time е собственият Apodising Filter на Meridian, който избягва предварителното възпроизводство и почиства ефектите от ранните резонанси, като преобразува предварителното ехо в пост-ехо.
  • Meridian True Link е метод за криптиране за прехвърляне на цифрово аудио с висока разделителна способност през SPDIF връзки. Позволява сигурно движение на цифров звук, като същевременно гарантира, че SPDIF часовниковият сигнал може да се предава с минимално влошаване
  • Meridian Digital Precision увеличава максимално съотношението сигнал/шум на цифровото аудио, като гарантира запазването на най-фините детайли на всяка песен.

Събуферът DSW.2 и DSP3200 също се възползват от компактните размери. Завършени като стандарт в черен или бял пиано лак, високоговорителите от гамата Versatile се предлагат и във всеки от цветовете 270 Meridian Select (с изключение на M6). Гамата Versatile съчетава елегантен дизайн с иновативни аудио технологии за предоставяне на автентично звуково изживяване – независимо дали се използват самостоятелно или като част от по-голяма инсталация.

Със своята обширна програма за изследване и развитие, Meridian е пионер в разработването на множество иновативни аудио технологии, много от които присъстват в днешните продукти на Meridian.

Субуфер Meridian DSW.2

Specification

AUDIO INPUT – 1 x Meridian SpeakerLink connector (RJ45)

AUDIO OUTPUT – 1 x Meridian SpeakerLink connector (RJ45)

AMPLIFIERS – 1 x 600W* Class-D amplifier

*Capable of producing over 600W RMS on music or movie transients

BASS DRIVER – 1 x 12in long-throw bass driver, firing downward

CONTROLS – Channel selector switch (1, 1+2 or 2) to assign the subwoofer to its role within the system

LED indicator shows power status

DIMENSIONS / WEIGHT

HEIGHT : 445mm [17.5in] (Height on standard feet (recommended for use on a carpeted floor))
450mm [17.7in] (Height on standard feet plus rubber shock absorber (recommended for use on a hard floor surface))

WIDTH AT BASE: 380mm [15in]

DEPTH: AT BASE 430mm [17in]

WEIGHT: 22kg [48.4lbs]

POWER – 550W maximum

Content missing

Също може да ви хареса…