Субуфер Earthquake MINIME-DSP-P63

1 360 лв.

Earthquake Sound MiniMe DSP P63 е компактен и изключително мощен субуфер. Предлага се във финиш гланциран пиано лак, с изключителен дизайн, без грилове.

Компактният размер на MiniMe DSP P63 прави възможни различни варианти за поставянето му – на рафт, под маса, зад мебелите или в ъгъла.

Описание

Субуфер Earthquake MINIME-DSP-P63

MiniMe DSP P63 е невероятен субуфер, в създаването на който са използвани 6.5″ premium XLT active driver и два 6.5″ passive bass radiators.

Максималната мощност на MiniMe DSP P63 е 600W. Постига се, благодарение на подобрения Class D усилвател, използван от Earthquake.

Срещуположните 6.5″ passive bass radiators повишават значително ефикасността на MiniMe DSP P63 при възпроизвеждането на ultra-low frequency. Благодарение на тази технология, субуферът е ненадминат в класа си.

Passive Bass Radiators

Earthquake са лидер в аудио индустрията по отношение на passive radiator technology. Passive bass radiators засилват sub-harmonic frequency response и подобряват динамиката на възпроизвеждане на звука.

Дизайнът на MiniMe DSP P63 има няколко предимства, благодарение на активния XLT woofer, комбиниран с двойка пасивни радиатори. От една страна това намалява въздушното съпротивление и увеличава ефективността на активния говорител, от друга – позволява на активния драйвер да изпълнява цялостно движение, без компресия, което допринася за възпроизвеждането на реален изпълващ сцената звук.

Усилвател

Субуферът MiniMe DSP P63 е с технологията за дигитални усилватели на Earthquake, чрез която е възможно DSP управление през мобилен телефон. Благодарение на мобилното приложение, може да се направи комплексна и професионална настройка на субуфера, в зависимост от помещението в което се намира.

Приложението iWoofer™ Pro предлага настройване на субуфера, в зависимост от предпочитанията Ви. Приложението има наличен и crossover, който може да ограничи честотите до 48dB/octave.

Вграденият 600W усилвател на MiniMe DSP P63 и уникалният дизайн на субуфера предлагат безупречно представяне и отличен контрол на басовите честоти.

MiniMe DSP P63 има и Multi-Path Optocoupler Protection Circuity (MOP) – система за защита при променливи напрежения на тока. Тя позволява минимизиране на изкривяването на възпроизвеждания звук.

Спецификации:

Amplifier Power
600W
Crossover Frequency
40Hz–180Hz
Drivers
Dual opposing 6.5″ passive bass radiators with edge overlapping suspension
Single 6.5″ active driver with edge overlapping suspension
Enclosure
Dual passive tuned to 27Hz
Frequency Response
30Hz–160Hz
Nominal Impedance
4 ohm

Dimensions

Height
222 mm
Width
222 mm
Depth
229 mm
Weight
6.27 kg

Content missing

Също може да ви хареса…