Субуфер Acoustic Energy AE108² Walnut

1 200 лв. / Брой

Активен компактен субуфер за домашно кино. Подходящ за изграждането на домашно кино. Отлично се съчета с останалите модели от серията 100 на Acoustic Energy

Цвят: орех

Размери:(ШxВxД) – 290x290x290 мм

Описание

Субуфер Acoustic Energy AE108² Walnut

AE108² е нов, компактен, но изключително мощен активен субуфер. Проектиран да работи безпроблемно като част от многоканална система, включваща AE100², AE109², AE120² и AE107². AE108² е идеален за модерния дом, където се изисква контролирано изпълнение на басите, без да се компрометира жилищното пространство. С размер по-малко от един кубичен фут, AE108² може да бъде позициониран дискретно. Завършен в избор от сатенено черен или орехов винилов фурнир, AE108² осигурява бас удар, който противоречи на компактния му размер.
* Няма дистанционно управление на този модел.

 Technical Specifications

 

Type: Sealed box, downward firing driver
Drive Unit: 250mm high-excursion doped and stiffened paper cone
Frequency Range: 30Hz – 110Hz
Peak SPL: 108dB
Power Handling: 150w
Crossover Frequency: 40 – 110Hz adjustable
Dimensions (mm): 290mm³
Weight: 8kg (each)
Finishes: Satin Black and Walnut vinyl veneer

Серията AE100

Предвид взискателните изисквания, довели до създаването на оригиналната серия 100, може да звучи изненадващо, че Acoustic Energy са успяли да постигнат още по-висока производителност от по-компактни кутии на по-достъпни цени… Серията AE100 е физическо доказателство, че това е възможно.

Новата серия AE100 въвежда редица подобрения и еволюционни промени, всички насочени към усъвършенстване на изживяването при слушане, като същевременно осигуряват високоговорител, удобен за стаята. Приложен е новият WDT високоговорител от AE1 Active, който създава далеч по-добра дисперсия в стаята, както и разполагане слот портове отзад за по-малко оцветяване на средните честоти и подобрена реакция на басите. В същото време външният дизайн е подобрен за по-елегантен външен вид и по-малък отпечатък, който трябва да работи добре в голямо разнообразие от среди. С по-високо качество на прилягане и покритие от всякога, .

Резултатът е стилна и по-мощна гама от високоговорители, която въплъщава всички качества, с коитокопманията Acoustic Energy е известна.

Допълнителна информация

Цвят

Мощност

Говорител

Честотен диапазон

Размер

Content missing

Също може да ви хареса…

 • Тонколона Acoustic Energy AE100 Walnut

  Тонколона Acoustic Energy AE100 Walnut

  700 лв. / Чифт
  Изпрати Запитване
 • Субуфер Acoustic Energy AE108 Black

  Субуфер Acoustic Energy AE108 Black

  1 200 лв. / Брой
  Изпрати Запитване