Безжичен субуфер Sony SA-SW5

1 599 лв.

Безжичен субуфер с мощен, ясен и чист 300W  бас. Свързване чрез Wi-Fi.

По предварителна заявка

Описание

Безжичен субуфер Sony SA-SW5

Подобрете развлечението си с мощен бас

Безжичният субуфер SA-SW5 ви завладява още повече във филми и музика, като дава по-дълбок бас на нашата система за домашно кино и саундбар. Почувствайте как развлечението става реалистично с ясен, силен бас и фин звук с ниска честота.

Дълбок, експлозивен бас

С 300 W дълбок басов звук от мощен 180 мм говорител и пасивен високоговорител този субуфер усилва въздействието на всичко, което гледате и слушате. Насладете се на шумни експлозии и на най-дълбоките ритми, които някога сте чували, без изкривяване. Ще чувате също така по-ясни гласове и допълнителна прецизност за напълно автентични саундтраци.

Omnidirectional Block Design

Нашата система за домашно кино, саундбар и допълнителни високоговорители са разработени съгласно общата концепция на Omnidirectional Block. Дизайнът на SA-SW5 е идеален за тези системи. Елегантните заоблени ръбове представляват единичен стабилен блок, който осигурява разпространяващ се нашироко звук. Комбинацията от богати текстури подчертава сходството с всяка всекидневна.

Вижте технологията отвътре

С най-новите аудио технологии, включително Σ Magnetic Circuit и Separated Notch Edge, SA-SW5 дава енергия на развлечението ви с дълбок, богат бас и ясен звук с ниска честота.

Технологии за първокласно качество на звука
Илюстрация на разрез на Σ структурата на магнитна верига
Σ магнитна верига за дълбок, мощен бас

Технологията на Sony, Σ (сигма) магнитна верига, позволява дълбок, мощен бас, увеличавайки магнитната сила, която задвижва гласовата бобина. За разлика от това, веригите със стандартна форма позволяват голяма част от тази магнитна сила да “изтече”.

Илюстрация в близък план на отделените разрези по ръба
Отделени жлебове

Другата технология на Sony, отделени жлебове, подобрява съществено симетрията на вертикалната амплитуда за ясно качество на звука. Постига се с помощта на концентрични прорези по ръба, които помагат да се контролира напрежението във и извън ръба на диафрагмата

Лесен за настройка

Само включете субуфера SA-SW5 и той автоматично ще се свърже безжично с вашата система за домашно кино или саундбар. Бързо и лесно без преплетени кабели.

СПЕЦИФИКАЦИИ И ФУНКЦИИ

Увеличава интензитета на системата за домашно кино и саундбара. Този безжичен субуфер разкрива всички скрити дълбочини във филмите и музиката с 300 W богат, мощен бас от 180 мм говорител.

300 W богат, мощен бас от 180 мм говорител

Пасивен високоговорител за по-силен бас без шум от вятъра

Σ Magnetic Circuit за дълбок, ясен бас без изкривяване

Безжична свързаност за лесна настройка

Първокласният дизайн се съчетава с нашата система за домашно кино и саундбар

Content missing

Също може да ви хареса…