Безжичен субуфер Sony SA-SW3

999 лв.

200W безжичен субуфер с мощен, ясен и чист  бас. Свързване чрез Wi-Fi.

Размери на субуфера (Ш X В X Д) -201 x 382,5 x 402 мм

По предварителна заявка

Описание

Безжичен субуфер Sony SA-SW3

Усетете мощта на дълбокия бас

Задвижвайки нашата система за домашно кино и саундбар с добавен бас, компактният безжичен субуфер SA-SW3 ви увлича по-дълбоко във филмите и музика. Наслаждавайте се на по-силен, по-ясен бас за по-кинематографично усещане за обемен звук.

Богат, дълбок бас

С 200 W дълбок басов звук от мощен 160 мм говорител този басрефлексен субуфер усилва въздействието на всичко, което гледате и слушате. Усетете дълбокия тътен на гръмотевиците и тежките басови ритми без изкривяване. Ще чувате също така по-ясни гласове и допълнителна прецизност за напълно автентични саундтраци.

Omnidirectional Block Design

Нашата система за домашно кино, саундбар и допълнителни високоговорители са разработени съгласно общата концепция на Omnidirectional Block. Дизайнът на SA-SW3 е идеален за тези системи. Елегантните заоблени ръбове представляват единичен стабилен блок, който осигурява разпространяващ се нашироко звук. Комбинацията от богати текстури подчертава сходството с всяка всекидневна.

Технологии за първокласно качество на звука
Илюстрация на разрез на Σ структурата на магнитна верига
Σ магнитна верига за дълбок, мощен бас

Технологията на Sony, Σ (сигма) магнитна верига, позволява дълбок, мощен бас, увеличавайки магнитната сила, която задвижва гласовата бобина. За разлика от това, веригите със стандартна форма позволяват голяма част от тази магнитна сила да “изтече”.

Илюстрация в близък план на отделените разрези по ръба
Отделени жлебове

Другата технология на Sony, отделени жлебове, подобрява съществено симетрията на вертикалната амплитуда за ясно качество на звука. Постига се с помощта на концентрични прорези по ръба, които помагат да се контролира напрежението във и извън ръба на диафрагмата.

Лесен за настройка

Само включете субуфера SA-SW3 и той автоматично ще се свърже безжично с вашата система за домашно кино или саундбар. Бързо и лесно без преплетени кабели.

СПЕЦИФИКАЦИИ И ФУНКЦИИ

Увеличава въздействието на системата за домашно кино и саундбара. Този безжичен субуфер ви предоставя по-кинематографско усещане за обемен звук с 200 W плътен, мощен бас от 160 мм говорител.
  • 200 W плътен, мощен бас от 160 мм говорител

  • Басрефлексна колона за по-дълбок бас

  • Σ Magnetic Circuit за дълбок, ясен бас без изкривяване

  • Безжична свързаност за лесна настройка

  • Първокласният дизайн се съчетава с нашата система за домашно кино и саундбар

Content missing

Също може да ви хареса…