Безжичен субуфер Bang&Olufsen BEOLAB 19

7 840 лв.

Hi-Fi безжичен субуфер. Безпроблемно се свързва с всички WiSA  високоговорители и телевизори. Уникален дизайн и мощен бас в едно.

Размери: 34,8 W x 33,4 H x 29,3 D cm

Тегло: 13.7 kg

СПЕЦИФИКАЦИЯ

 

Описание

Безжичен субуфер Bang & Olufsen BEOLAB 19

Безжичен субуфер с мощен въздействащ бас

Bang & Olufsen Beolab 19 е безжичен high-end клас субуфер със скулптурен дизайн.

Безжичен субуфер B&O BEOLAB 19

Новите технологични постижения са важна част от работата на инженерите на Bang & Olufsen. Акустичните лещи разпространяват високите честоти хоризонтално из помещението, така че да покриват по-голяма част от зоната за слушане, като същевременно намаляват отражението на звука от пода или тавана. Където и да застанете, в стаята звукът на Bang & Olufsen остава непроменен.

Beolab 19 идеално може да допълни Вашата система за домашно кино.

Безжичен субуфер B&O BEOLAB 19

ЗВУК:

Субуфера Beolab 19 придава допълнителна дълбочина и детайлност на звука. Прогресивният субуфер на Bang & Olufsen впечатлява както с дизайн, така и с техническите си характеристики, които са готови да откликнат и на най-претенциозните изисквания в сферата на ниските честоти.

WIRELESS:

Bang & Olufsen Beolab 19 е компактен и може да бъде поставен почти навсякъде. Свързва се посредством иновативната безжична технология WiSA, която осигурява стабилна и безпроблемна връзка.

Безжичен субуфер B&O BEOLAB 19 0

ДИЗАЙН:

Субуферът Beolab 19 на Bang & Olufsen има приятна симетрична форма и лесно се вписва в домашния интериор.

АКУСТИЧЕН БАЛАНС:

Bang & Olufsen Beolab 19 е изключително стабилен и остава неподвижен, въпреки мощните си вибрации при изпълнение на звук. Балансът е постигнат от двата driver-и, които се компенсират взаимно.

Безжичен субуфер B&O BEOLAB 19

 

Допълнителна информация

Избери цвят/вид

Grey, Black, White

Content missing

Също може да ви хареса…