Тонколони Acoustique Quality Passion Fever

10 172 лв. / Чифт

Дизайнерски подовостоящи висококачествени тонколони с топъл и детайлен звук. Подходящи за домашно кино или стерео система.

  • Dimensions (w x h x d): 256 mm x 1000 mm x 340 mm
  • Weight: 35,6 kg

 

Описание

Тонколони Acoustique Quality Passion Fever

Acoustique Quality Passion Fever са невероятни Hi-Fi тонколони с трилентови говорители.

Конструкцията им се състои от MDF панели и BDS active damping system. Кабинетът на Passion Fever е допълнително подсилен и е използвана патентованата технология “sandwich 3D”.

Дълбочината на звука се оптимизира от вградения bass-reflex от фрезован multilayer MDF. Тъй като е разположен в предния панел на тонколоните, те могат да бъдат позиционирани близо до стена.

Тонколоните Passion Fever имат регулируеми конусови крачета за елиминиране на вибрациите.

Acoustique Quality Passion Fever са съставени от два 8″ woofer drivers, един midrange transducer с polypropylene conical diaphragm на гумено окачване и Ring-Dome tweeter със anti-resonance diaphragm.

Passion Fever възпроизвеждат плътен динамичен звук с добро пространствено разпределение и фини детайли.

Acoustique Quality Passion Fever са създадени за страстните аудиофили. Акустичната ос на говорителите е директно насочена към слушателя, а самите driver-и са разположени в специални вдлъбнатини, за да се елиминира дифракцията по периферията на тонколоните.

Всички компоненти на Passion Fever са директно запоени по метода D2D за свързващите точки на главния панел, за да се избегне ограничаването, което се получава при използването на платки в схемата.

За окабеляване Acoustique Quality използват ROCKET 33 от AudioQuest.

Благодарение на множеството използвани технологии, качествените материали и не на последно място перфектната изработка, Acoustique Quality Passion Fever осигуряват впечатляващ high-end звук с изключително, ненадминато в този клас качество.

Допълнителна информация

Избери Цвят

Piano white, Black matt, Piano Black, White Matt

Content missing

Също може да ви хареса…