Тонколона Acoustic Energy AE309

2 600 лв. / Чифт

High-end колони от Acoustic Energy. Подходящи за висок клас стерео система или предни колони за домашно кино. Идеално се съчетават с останалите тонколони от серията 300 на Acoustic Energy.

Мощност: 175w
Чувствителност: 89dB
Размери: 900 x 175 x 280 (HxWxD)

Цена за чифт!

Описание

Тонколони Acoustic Energy AE309

Тонколоните AE309 са невероятни тонколони за подово позициониране, подходящи за средни и големи помещения.

Acoustic Energy AE309 разполагат с два 130mm mid-bass driver-и от последно поколение. Тонколоните съдържат и новия ceramic aluminium sandwich cone с ултра тънък профил и невероятно голяма мощност и двигателна система с дълъг ход. Новият driver подобрява дисперията, разширява удара на баса и увеличава цялостната мощност.

Новият 28mm aluminium tweeter, с който разполагат тонколоните от сериятата AE300, предоставя висока мощ, нисък резонанс и намалява изкривяването. Основното предимство на новия дизайн на тонколоните е Wide Dispersion Technology. Звуковият изход на tweeter-а съответства с този на woofer-а. Това е от значение за разпределението на звука в определена посока, която може да бъде направлявана.

Тонколоните имат корпус от 18mm MDF с висока плътност. Имат специален отвор за басовите честоти, който е експертно разработен проект, благодарение на който се намалява турболенцията и се произвежда хубав, плътен бас, без изкривяване.

Тонколоните Acoustic Energy AE309 са резултат комбинацията между елегантен дизайн и над 30 години опит в сферата на акустичните технологии.

Предлагат се с финиш от гланцово черно, бяло или сатенено покритие с фурнир от истинско орехово дърво. AE300 лесно ще се вписват във всеки домашен декор.

Технически Спецификации:
Bandwidth:
 38Hz -30kHz
Sensitivity: 89dB
Peak SBL: 115dB
Power Handling: 175w
Crossover frequency: 296Hz / 2.56kHz
Impedance: 6ohms
Design: 2.5 way
Dimensions: 900 x 175 x 280 (HxWxD)
Weight: 22kg (each)
Finishes: Piano Gloss Black, Piano Gloss White and Walnut real wood veneer

Серията Acoustic Energy AE300

Тонколоните от серията AE300 на Acoustic Energy съдържат технологичните достижения, използвани в серията AE100. Разполагат с 28mm tweeter с алуминиев купол и WDT Wide Dispersion Technology™. Съдържат и 130mm aluminium mid-bass driver с ceramic aluminium sandwich cone и дълъг ход. Корпусът е от 18mm MDF с висока плътност. Имат финиш от гланцово черно, бяло или сатенено покритие с фурнир от истинско орехово дърво.

Допълнителна информация

Цвят

Мощност

Чувствителност

Честотен диапазон

Размер

Избери Цвят

Piano Gloss White, Piano Gloss Black, Walnut

Content missing

Също може да ви хареса…