Тонколона Acoustic Energy AE120 Black

2 400 лв. / Чифт

Стоящи колони с топъл и детайлен звук. Серията „AE100” включва център и букшелф колони. Това прави Acoustic Energy AE100 подходящи както за стерео, така и за съраунд на домашно кино.

Цвят: Черен сатен

Цена за Чифт!

 

Изчерпан

Описание

Тонколони Acoustic Energy AE120 Black

Новата най – голяма тонколона от серията на Acoustic Energy 100 e тонколона Acoustic Energy AE120. Разработена с качеството да предоставя изключително добър звук в стилен корпус на компактна подово стояща тонколона. Дизайнът позволява нива на контрол на силата, които преди бяха непостижими за подобен тип високоговорители. Особено внимание е обърнато на фазово-времевото изравняване между говорителите, което е предоставено възможно с най-вярно изпълнение в баланс на ниски, средни и високи честоти. Тонколоните Acoustic Energy AE120 са с перфектен WDT (WDT), благодарение на 25-милиметровият високочестотен високоговорител AE управлява с лекота високите честоти на звука. Резултатът е впечатляващ ,а качеството на звука на много високо ниво, което всеки познаващ марката Acoustic Energy очаква да получи.

Тонколоните Acoustic Energy AE120 се предлагат в цветове от Черен Сатен и Орех

Техническа Спецификация
Drive Unit: 110mm paper cones
Tweeter: 25mm dome
Frequency Range: 40Hz – 35kHz
Sensitivity: 90dB
Peak SBL: 114dB
Power Handling: 200w
Crossover Frequency: 6ohms
Impedance: 3 way
Design: Slim, cloth magnetic fit
Dimensions: 900 x 200 x 300 (HxWxD, inc. plinth)
Weight: 19kg (each)
Finishes: Satin Black and Walnut vinyl veneer

Първото ревю на новата AE120 е публикуван от списание HiFi Choice и с удоволствие ви съобщаваме, че  получи 5-звезди и знак “препоръчан”.

“Човек не може да не е впечатлен от звука на тази  подова тонколона.”

“Заключение на HiFi Choise: Атрактивна, достъпна малка подовостояща тонколона, AE120 на Acoustic Energy звучи неочаквано прецизно за цената си и все пак е невероятно забавно да се наслаждавате на голямо разнообразие от музика. Ако търсите такъв вид тонколони, АЕ120 не трябва да ги пропускате.. Чуйте ги, ако е възможно.“

Повече за AE100 серията тонколони:

Като се има предвид взискателните изисквания, довели до създаването на оригиналната първа серия, може да звучи изненадващо, че успяха да постигнат още по-висока производителност от по-компактни кутии на по-достъпни цени … Серията AE100 е физическо доказателство, че това е възможно.

Новата серия AE100 въвежда редица подобрения и еволюционни промени, фокусирани върху прецизирането на слушането, едновременно с осигуряването на по-елегантна тонколона. Използван е модулът на високоговорителите WDT от AE1 Active тонколоните, който създава далеч по-добра дисперсия в стаята, както и проектиране на портовете в задната част за по-малко оцветяване в средата и подобрен бас. В същото време външният дизайн е подобрен за по-елегантен външен вид, който трябва да работи добре в голямо разнообразие от интериорни пространства.

Резултатът е стилен и по-мощен набор от тонколони, които олицетворяват всички качества, за които Acoustic Energy са известни, като се възползват от всичко, което са научили в непрекъснатият процес на развитие.

Допълнителна информация

Цвят

Мощност

Говорител

Чувствителност

Честотен диапазон

Размер

Content missing

Също може да ви хареса…