Безжични тонколони Bang&Olufsen BEOLAB 50

79 380 лв.94 080 лв.

Висококачествени  активни подовостоящи Hi-Fi тонколони. С възможност на активна настройка според помещението и контрол на ширината на звуковата вълната. Тонколоните са подходящи за домашно кино или стерео система.

Размери: 45.5 W x 108.8 H x 28.5 D cm

Тегло: 61 kg

СПЕЦИФИКАЦИЯ

Конфигурирай: ТУК

Описание

Безжични тонколони Bang & Olufsen BEOLAB 50

Bang & Olufsen Beolab 50 са безжични тонколони, които винаги надхвърлят очакванията. Фино настроени, за да осигурят балансиран, богат звук. Предоставят изключителни изпълнения на музика и звукови пейзажи като в кино салон.

ДИЗАЙН:

Beolab 50 са с интригуващ геометричен дизайн. Акустичната леща се издига преди изпълнение, въвеждайки в уникалната звукова сцена.

Безжични тонколони B&O BEOLAB 50

Тонколоните Beolab 50 са проектирани да отговарят на изискванията на най-взискателните аудиофили. Необикновени звукови сцени като в истински кино салон, безгрижна фонова музика или интензивно представяне – във всички случаи пораждат същинско удоволствие.

Bang & Olufsen Beolab 50 са изключително мощни all-in-one тонколони за позициониране директно на пода, които предоставят перфектен висококачесвен звук.

Beolab 50

BEAM WIDTH CONTROL

С технологията си за регулиране на акустичните лещи, тонколоните Beolab 50 могат да променят разсейването на потока на звука, според аудиторията. Когато слушате самостоятелно, лещата се свива, за да изпрати директен звук, създавайки sound sweet spot. Обективът на лещите се отваря за изпълнение изпълващо помещението.

ACTIVE ROOM COMPENSATION

Active Room Compensation измерва акустичното поведение на помещението и разположението на тонколоните. Данните се използват за създаване на персонализиран набор от филтри, съобразени с пространството, така че да можете да се наслаждавате на музика по начина, по който е предназначена да бъде чута точно както е искал изпълнителят.

АРТ-МАЙСТОРСТВО

Тонколоните Beolab 50 предоставят автентичен звук в минималистичен дизайн. Bang & Olufsen окомплектоват своя почти сто годишен опит в сферата на дизайна и акустичните иновации и го прилагат в създаването на продукти като Beolab 50.

ДИЗАЙН:
Със своя тънък, висок силует и заоблена основа, Beolab 50 са забележително, но ненатрапчиво допълнение към всеки дом. Алуминиевите повърхности и дървените ламели са красиво представени в изискан дизайн.
КОНТРОЛИ:
Интуитивните дистанционни управления Beoremote One BT и Beoremote Halo или приложението Bang & Olufsen бързо и лесно контролитат дори най-модерните функции на тонколоните.

Безжични тонколони B&O BEOLAB 50

 

Допълнителна информация

Избери цвят/вид

Oak, Black Fabric, Walnut, Smoked Oak, Light Oak

Content missing

Също може да ви хареса…