Безжични тонколони Bang&Olufsen BEOLAB 28

24 990 лв.31 360 лв.

Висококачествени  подовостоящи Hi-Fi безжични тонколони. Елегантен дизайн с възможност за монтаж на стена. Перфектно се допълва с останалите тонколони на Bang&Olufsen, с Airplay, Chromecast и Beolink.

СПЕЦИФИКАЦИЯ

Конфигурирай: ТУК

Описание

Безжични тонколони Bang & Olufsen BEOLAB 28

Изградете домашно кино със стерео тонколони Beolab 28. Те ще Ви осигурят безупречен звук, независимо от позиционирането им.

С тонколоните Beolab 28 на Bang & Olufsen можете да се наслаждавате на невероятен звук като в най-висококачествените студиа в света. Те предоставят истинско акустично съвършенство. Изпитайте уникално звуково изживяване с ново ниво на яснота и дълбочина.

ЗВУК КАТО НА КИНО:

Ако позиционирате тонколоните Beolab 28 пред вас, можете да се отдадете на поглъщащо стерео на звуковата сцена. В случай, че искате да поставите тонколоните зад дивана, ще получите изключителен съраунд звук, от който да настръхнете.

Въздействащ звук с насочване:

Bang & Olufsen Beolab 28 Ви предоставят възможността да насочите излъчването на звука, който възпроизвеждат, чрез наместване на дървените паравани. Можете да ги стесните и насочите към определена зона за слушане или да ги разтворите и да изпълните цялото помещение с пленяващ звук.

Технологията Active Room Compensation на Bang & Olufsen, позволява автоматично настройване на Beolab 28. Сензори отчитат параметрите на стаята и задават на колоните ниво на възпроизвеждания бас, така че да звучи перфектно в цялото помещение.

ДИЗАЙНЕРСКА ВИЗИЯ:

Тонколоните Beolab 28 се произвеждат ръчно от алуминий, висококачествен дъбов материал и специална текстилна тъкан, която придава по-добро акустично звучене на възпроизвеждания саунд.

ЕТАЛОН ЗА ЕЛЕГАНТНОСТ:

Освен с естетическата си красота, те изпълват помещението и с висококачествен запленяващ звук като в кино салон.

БЕЗЖИЧНО СВЪРЗВАНЕ:

Тонколоните Beolab 28 се свързват с почти всички устройства, разполагащи с режим на безжично свързване. Бързо и лесно се борави с Airplay, Chromecast и Beolink.

Безжични тонколони B&O BEOLAB 28

През 1986 г. Bang & Olufsen преоткриват активните тонколони и от тогава разработват подобрения. Beolab 28 са шедьовър, продукт на 35 годишна традиция в сферата на акустичните иновации.

Допълнителна информация

Избери цвят/вид

Light Oak, Smoked Oak, Walnut, Gold Tone, Grey Mélange, Grey

Content missing

Също може да ви хареса…