Безжични тонколони Bang & Olufsen BEOLAB 18

16 660 лв.18 820 лв.

Висококачествени Hi-Fi безжични тонколони. Елегантен дизайн с възможност за монтаж на стена. Перфектно се допълва с останалите тонколони на Bang&Olufsen, с Airplay, Chromecast и Beolink.

Размери със стойка за под: 132.4 x 20 x 20 cm
Размери със стойка за стена: 132.6 x 15.5 x 13×5 cm
Тегло : 8.5 kg

СПЕЦИФИКАЦИЯ

Описание

Безжични тонколони Bang & Olufsen BEOLAB 18

Безжичните  тонколони Beolab 18, изработени от внимателно подбрани материали, са акустично произведение на изкуството.

Всеки продукт Bang & Olufsen, е настроен да звучи съвършено.

Bang & Olufsen съществуват от почти 100 г. и мисията им е постоянно да тестват, измерват и усъвършенстват техниките, използвани за възпроизвеждане на звук.

Всички продукти на Bang & Olufsen са деликатно настроени и проверен от експерт. Акустични инженери, електроинженери и механици работят в тясно сътрудничество, за да гарантират, че всеки продукт е перфектен.

Безжични тонколони B&O BEOLAB 18

Тонколоните Beolab 18 са проектирани, за да пасват почти навсякъде – могат да бъдат както позиционирани на пода, така и окачени на стена като произведение на изкуството.

Нуждаят се само от захранващ кабел и можете да се насладите на съвършения звук, който предоставят.

Безжични тонколони B&O BEOLAB18

ДИЗАЙН:

Елегантният дизайн на Beolab 18 придава изтънчен вид на всяко помещение. Изработени са от алуминий и са снабдени с дърени паравани, чрез които може да се контролира посоката на излъчване на звуковия сигнал.

ЗВУК:

Акустичната леща на Beolab 18 разпределя равномерно високите честоти в 180-градусова дъга. Това допринася за осигуряването на висококачествен звук в цялото помещение, не само пред тонколоните.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Beolab 18, благодарение на технологията Adaptive Bass Linerisation, автоматично настройват представянето на баса спрямо това, което възпроизвеждат. Снабдени са и с функция, която оптимизира звука като определя разположението на тонколоните в помещението.

 

Допълнителна информация

Избери цвят/вид

Light Oak, Oak, Black, Walnut

Content missing

Също може да ви хареса…