Саундбар Triad 3.0 Passive с 3″ Woofers

2 249 лв.

Висококачественият саундбар Triad 3.0 Passive с 3″ Woofers е идеалният избор за Вашия дом. Предлага подобрена аудио технология, уникален дизайн и възможност за персонализирана конфигурация с размери по избор от 44″ до 86″.

код на продукта: TS-PSB33

Описание

Саундбар Triad 3.0 Passive с 3″ Woofers

Подобрена аудио технология

Саундбарите от серията Triad Passive са не просто едни от най-добрите на пазара, те са еволюция на аудио технологията за Вашата домашна мултимедийна система.

Уникален дизайн и конфигурация

С drivers от 3″, 4″, 5″ и 6″, три опции за конфигуриране и персонализирани дължини с размери от 44″ до 86″, саундбарите Triad Passive се приспособяват идеално към Вашия телевизор и интериор. Предлагат се в шест различни експертно проектирани цветови варианта, създадени с внимание към детайла, които ще допълнят Вашия дом и стил.

High-End звук от Triad

Саундбарите Triad Passive съчетават уникален дизайн с невероятен звук, характерен за high-end продуктите на Triad.

triad saunbar 1

Саундбарите от серията Triad Passive са изборът за всеки, който цени висококачествения звук и изящния дизайн. Насладете се на невероятно аудио изживяване с Triad Passive.

triad saundbar

Спецификации:

Triad 3.0 Passive

*Поръчвайки този продукт с персонализирани спецификации, Вие потвърждавате, че продажбата е окончателна и продуктът не може да бъде върнат или заменен.

Допълнителна информация

Цвят

,

Размер

Марка

Избери Цвят/Вид

White, Black

Content missing

Също може да ви хареса…