-39% Намаление

Саундбар Sony HT-G700

Original price was: 899 лв..Current price is: 550 лв..

3.1-канален саундбар Dolby Atmos®/DTS:X™ с мощен, завладяващ съраунд звук.

Размери на саундбара: 980 x 64 x 108 мм

Размери на субуфера :192 x 387 x 406 мм

Изчерпан

Описание

Саундбар Sony HT-G700

Чувайте звука от всички посоки с до 7.1.2-канален съраунд звук

Vertical Surround Engine е подобрена технология за съраунд, позволяваща да се насладите на тръпката от най-новото аудио за кино като Dolby Atmos® и DTS:X™ с тънко устройство. Трите предни високоговорителя, комбинирани с уникална обработка на сигнала на Sony, възпроизвеждат “вертикално” аудио и създават виртуален съраунд звук навсякъде около вас.

Благодарение на технологията за виртуален съраунд на Sony саундбарът може да позиционира звука във вертикално пространство за 3D аудио изживяване без нужда от високоговорители на тавана или насочени нагоре. Освен Dolby Atmos и DTS:X Vertical Surround Engine също осигурява по-реалистичен, многоизмерен звук и на други формати.

Опростен съраунд звук

Използвайки само предни високоговорители, уникалната технология за обработка на цифрово звуково поле на Sony практически възпроизвежда поле със съраунд звук, като аудиото идва от двете страни. Не е необходимо да добавяте задни високоговорители, което означава, че можете да се наслаждавате на богат съраунд звук като на кино, без да претрупвате пространството си.

Дайте на всеки филм цялостно 7.1.2 киноизживяване

В съвременния киносалон има високоговорители навсякъде около вас, всеки с фино настроени звуци, които се съчетават за цялостно усещане за обемен звук. С бутона Immersive AE (аудио подобрител) и HT-G700 може да повиши мащаба дори на обикновено стерео аудио до 7.1.2 съраунд звук – така че всяко телевизионно предаване и филм получава съраунд звук.

Централен високоговорител за ясен диалог

Специален централен високоговорител гарантира, че речта може да се чуе ясно, независимо дали става дума за бърз, разпален диалог в любимото ви телевизионно шоу, или за прошепнати реплики в холивудски филм. Той е идеален и за музика, като гарантира богато на детайли слушателско изживяване.

Богат, мощен басов звук

Мощен безжичен събуфър осигурява по-дълбок и по-богат басов звук, а благодарение на лесна безжична връзка, може да го сложите навсякъде.

Изберете идеалната настройка

Бутон за всеки звук – изберете този, който е подходящ за това, което гледате или слушате. Изберете един от режимите “Автоматичен звук”, “Стандартен съраунд”, “Кино”, “Музика”, “Нощ” и “Глас” и използвайте регулирането на силата на звука на събуфъра за фина настройка на вашето зрителско изживяване.

Режим “Кино”

Чуйте и почувствайте действието около себе си, докато звукът минава зад вас и ви потапя във филма.

Режим “Музика”

Чуйте жизнеността и богатството на любимата си музика в детайли.

Гласов режим

Независимо дали са сутрешни новини, или финал на сезона, този режим адаптира звуковите настройки, за да подчертае речта, за да не пропуснете нито дума.

Нощен режим

Гледате филм през нощта? Тази функция оптимизира баланса на звука, за да можете да чувате всичко ясно дори при ниски нива на силата на звука.

Лесно свързване

Свържете безжично съвместим телевизор или устройство чрез технология Bluetooth® или използвайте HDMI eARC или оптичен цифров вход за звук в пълна честотна лента.

Стрийм с технологията Bluetooth®

Предавайте поточно музика по безжичен път с технологията Bluetooth®.

Семейство в хол с HT-G700
Възползвайте се максимално от свободното си време

Гледане на филми. Наваксване с колекция. Слушане на музика. Подкрепа на любим отбор. Независимо какво обичате да правите със семейството си, компактният саундбар от Sony го прави още по-забавно. Направете свободното си време завладяващо и развлекателно.

Допълнителна информация

Цвят

,

Content missing

Също може да ви хареса…