Саундбар Sony HT-A7000

2 700 лв.

Саундбар с 7.1.2 канала, който се вмества идеално под вашият телевизор и ви позволява да се насладите на превъзходно аудио с висока резолюция. Поддържа Google Assistant, Chromecast, Amazon Alexa, Spotify Connect™, Apple AirPlay 2, Bluetooth®. Sony HT-A7000 притежава, странични лъчеви високоговорители за високи честоти и вграден двоен субуфер. С допълнителни задни високоговорители поддържа 360 Spatial Sound Mapping за едно ново завладяващо изживяване.

 

По предварителна заявка

Описание

Саундбар Sony HT-A7000

Илюстрация на хол с телевизор, саундбар и задни високоговорители, множество фантомни високоговорители, създадени от 360 Spatial Sound Mapping.

60 Spatial Sound, който се адаптира към заобикалящата го средата

С допълнителни задни високоговорители Son

Нашата революционна технология 360 Spatial Sound Mapping, в комбинация със задни високоговорители на Sony създава множество виртуални високоговорители само от един саундбар и задни високоговорители. С няколко виртуални високоговорителя навсякъде около вас, разположени в специално оптимизирано за вашата всекидневна звуково поле, се постига изцяло ново усещане за звук. Насладете се на микса от емоции, който предлагат Dolby Atmos® и DTS:X® и усетете всеки дъх, стъпка и дума, сякаш сте във филма.

Открийте широкия 360 Spatial Sound

С допълнителни задни високоговорители Sony

Широката зона за слушане изпълва всяка част от дома ви, така че семейството и приятелите ви получават едно и също звуково изживяване. Площта за слушане не се ограничава до предната част на телевизора, а се разпростира много по-широко в пространство..

Изгледайте нашето видео с 360 Spatial Sound Mapping

Искате ли да получите представа за 360 Пространствен звук от саундбар с допълнителни задни високоговорители? Просто сложете слушалките и се потопете.

Иновативни технологии за оптимизация на звуковото поле
Диаграма, която показва как HT-A7000 интелигентно измерва позицията на всеки високоговорител и оптимизира звука към стаята
Оптимизиран за позиция на високоговорителя

Не е необходимо прецизно поставяне на допълнителните високоговорители. Саундбарът с вградени микрофони прави всичко, интелигентно измерва позицията на високоговорителите и оптимизира звука в стаята. Саундбарът позволява оптимизиране на звуковото поле със или без допълнителни високоговорители. Активирайте процеса на калибрация при първоначална настройка или от началното меню.

Превъзходен съраунд звук от нашия водещ саундбар

Sony HT-A7000 разполага с 7.1.2 канала, два насочени нагоре високоговорителя за идващ отгоре звук, два лъчеви високоговорителя и пет предни високоговорителя за по-обемен звук и вграден двоен субуфер за дълбок бас. С Vertical Surround Engine и S-Force PRO Front Surround HT-A7000 създава виртуален съраунд звук, който ви заобикаля от всички посоки, за да можете напълно да се насладите на тръпката от Dolby Atmos® и DTS:X®.

Изживейте звука отгоре

Благодарение на технологията Virtual Surround на Sony, саундбарът може да позиционира звука във вертикалното пространство – за да можете да се насладите на 3D звук без нуждата от високоговорители, вградени в тавана. Подобно на Dolby Atmos и DTS:X, Vertical Surround Engine също придава по-реалистичен, многоизмерен звук от другите формати.

Опростен съраунд звук

Като използва само предните високоговорители, цифровата технология за обработка на звуковото поле на Sony виртуално възпроизвежда съраунд звук полето, като така звукът идва и от двете страни. Можете да се насладите на богат, кинематографски съраунд звук, без да претрупвате жилището си.

Изображение в близък план на предни високоговорители в HT-A7000

Елегантна технология на високоговорител

Отпуснете се и се насладете на изпълваща стаята акустика с два насочени нагоре високоговорителя за идващ отгоре звук, два лъчеви високоговорителя за високи честоти и пет предни високоговорители за по-обемен съраунд, както и субуфер за дълбок бас.

Насочените нагоре високоговорители, вграденият субуфер и предният високоговорител разполагат с X-Balanced Speaker Unit. Уникалната правоъгълна форма на тези високоговорители максимизира зоната на диафрагмата за по-силен бас. Също намалява и амплитудата на говорителя, като запазва същото звуково налягане, което води до по-малко изкривяване и по-добра вокална чистота.

Потопете се в музика с невероятно качество

Насладете се на музиката така, както изпълнителите са искали, с High-Resolution аудио за кристално ясна прецизност. Или открийте нов начин за слушане с 360 Reality Audio  за напълно завладяващо изживяване като на концерт на живо или студийна сесия. С HT-A7000 вашата музика оживява както никога досега.

Графика, която показва възстановяване в реално време на компресирани файлове с помощта на DSEE Extreme

A = Разширена аудио динамика (струни и нюанси, тихи като шепот)
B = Възстановени високи честоти (акустичен и вокално-инструментален реализъм)

Възстановяване в реално време на компресираните ви файлове

Използването на Edge-AI (изкуствен интелект), DSEE Extreme™ (система за цифрово подобрение на звука) повишава мащаба на компресираните цифрови музикални файлове в реално време. Динамично разпознава инструментали, музикални жанрове и отделни елементи на всяка песен, като вокали и интерлюдии, и възстановява звук от голям диапазон, загубен при компресиране, за богато и завършено слушателско изживяване.

Филмите и игрите са толкова реалистични

Гледайте живописни сцени с реалистичен цвят и дълбочина. Цялото оригинално качество на картината е запазено, когато се изпълнява през саундбара Sony HT-A7000, за да можете напълно да се потопите във филмите. Геймингът също е много по-завладяващ и реалистичен, тъй като Sony HT-A7000 поддържа най-новите формати.

Насладете се на завладяващо игрово и филмово изживяване
Bluetooth® връзка

Стриймвайте музика безжично от своя смартфон, таблет или лаптоп с Bluetooth® технология.

Поточно предаване през Wi-Fi

Свържете се с интернет с вградения Wi-Fi и предавайте поточно музика от устройства във вашата домашна мрежа.

Spotify Connect™

Пуснете Spotify директно през вашия високоговорител, като използвате приложението Spotify Connect™ на вашето устройство като дистанционно управление.

Chromecast built-in

Изпращайте поточно музика, онлайн радио и подкастове от вашия смартфон, таблет или лаптоп към вашето аудио устройство. Просто докоснете бутона за изпращане.

Apple AirPlay 2

Споделяйте музика и други от любимите си устройства Apple на вашия саундбар. Всичко с едно докосване.

Всичко, което обичате, още по-завладяващо

Интелигентен алгоритъм добавя идващ отгоре звук към обикновените съраунд саундтраци и дори към стерео аудио, като превръща всичко, което слушате, в завладяващо звуково изживяване. Просто натиснете бутона Immersive AE на дистанционното, за да активирате.

Семейство на дивана в хола гледа телевизия със саундбар HT-A7000 върху мраморен шкаф и Immersive AE е изключен
Изключен Immersive AE
Семейство на дивана в хола гледа телевизия със саундбар HT-A7000 върху мраморен шкаф и Immersive AE е включен
Гласово управление

Саундбарът е съвместим с устройства с активиран Google Assistant с вграден Chromecast и устройства с Amazon Alexa. Добавете Sony HT-A7000 към групата с високоговорители с приложението Google Home, за да пуснете музика, да промените силата на звука или много други функции само с гласа си

Настройка за секунди 

Sony HT-A7000 е почти готов за работа още от кутията. Просто го включете в мрежата, свържете с вашия телевизор чрез HDMI eARC връзка и го пуснете. С USB, оптичен и аналогов аудио вход, HDMI вход и изход (eARC) и S-CENTER OUT за съвместимите модели BRAVIA разполагате с всички връзки, от които се нуждаете, за да се насладите на спиращо дъха усещане за обемен звук.

Допълнителна информация

Цвят

,

Content missing

Също може да ви хареса…