Саундбар Devialet Dione

3 949 лв. / Брой

Дизайнерски Hi-Fi саундбар. Разполага с Dolby Atmos® 5.1.2.Подходящ за домашно кино.
  • AirPlay®,Bluetooth® 5.0, Wi-fi, Spotify connect, Оптичен кабел, Hdmi® 2.1, Upnp

Размери: (ШxВxД)1200mmx77mmx165mm

Тегло: 12 кг.

Описание

Саундбар Devialet Dione

Devialet Dione е висок клас all-in-one Dolby Atmos® 5.1.2 саундбар, който може да бъде идеално решение за Вашето домашно кино.

Devialet Dione съдържа седемнадесет автономни high-end driver-и от неодимий.  Девет алуминиеви full-range driver-и и осем subwoofer-и с технология SAM®.

 

 

Саундбарът Devialet Dione притежава най- добрата производителност на звука, въпреки перфектната си тънка форма.

Естетиката на дизайна се допълва от характерния за моделите Phantom, ORB®️, който може да се върти, за да се адаптира, спрямо позицията на саундбара (дали е поставен върху повърхност или е монтиран на стената).

Devialet Dione разполага с осем high-excursion subwoofer-и. Те са специално проектирани, за да Ви осигуряват повече мощност и дълбочина на ниските честоти. Притежават подобрена насоченост на звуковите вълни, което подобрява значително качеството на звученето им.

Devialet Dione поддържа Dolby Atmos® surround звук с конфигурация 5.1.2: пет основни канала за хоризонталните driver-и, един за subwoofer-ите и два за surround говорителите на саундбара.

Саундбарът Devialet Dione ще превърне гледането на домашното Ви кино в наистина завладяващо и носещо наслада занимание. Благодарение на патентованата технология SPACE™ всеки кодиран stereo 2.0 сигнал се увеличава до 5.1.2.

Саундбар Devialet Diones

Като продукт на най-новите технологии в sound инженерството, саундбара Devialet Dione е изключително подходящ за всякакъв вид помещения.

Devialet комбинират технологиите си за усилване и обработка на сигнала – ADH®, SAM®, Magic Wire, Class A, DAC, в System on a Chip (SoC), специално проектираният Devialet Intelligence Processor с максимална ефективност.

Технологията Adaptive Volume Level (AVL™) настройва в реално време нивата на звука на Devialet Dione, адаптирайки хармонично всякакъв вид съдържание.

Саундбар Devialet Diones 1

Devialet Dione е съвместим с Bluetooth®, AirPlay 2 и Spotify Connect. Снабден е с HDMI® или TOSLINK оптичен input.

Благодарение на SPACE™ технологията, възпроизвежданата музика създава уникално 3D чувство.

Devialet Dione може да бъде лесно настроен, чрез мобилното приложение Devialet App.

Content missing

Също може да ви хареса…