Саундбар AUDAC IMEO2

703 лв.

Трилентов елегантен саудбар с клас D усилвател и bluetooth функция. RMS 60W и заключващи се настройки. Възможност за инсталация на стена или свободно стоящ. Подходящ за хотелски и класни стаи, презентационни и заседателни зали. Може да се използва и в домашна система, като приложението му гарантира безкомпромисен звук.

По предварителна заявка

Описание

Саундбар AUDAC IMEO2

Саундбарът IMEO2 се отличава с тънък и елегантен дизайн. Лесно може да бъде добавен към почти всяка аудиовизуална техника. Идеален е за заседателни зали, класни и презентационни стаи. Може да се използва в комбинация с екрани, смарт дъски или проектори.

AUDAC IMEO2 представлява акустична 3-way конструкция, разполагаща с  два 1,5″ високочестотни driver-и, два 2″ средночестотни driver-и и  два 2,5″ нискочестотни driver-и от клас RMS, с мощност 60W. Саундбарът има и усилвател Class-D с интегрирана обработка на WaveSelect DSP и конфигурация на предавателна линия за нискочестотните driver-и crystalclear sound reproduction с впечатляващ low-frequency response.

Саундбарът AUDAC IMEO2 разполага с линеен вход, HDMI (ARC) вход или SPDIF (оптичен и коаксиален), 4.2 Bluetooth за безжично свързване с преносими устройства, USB interface за свързване със storage устройства за възпроизвеждане на мултимедия.

Саундбарът има страничен контролен панел с тактилни бутони, от които могат да се изберат и заключват както входът, така и силата на звука.

В комплекта има IR дистанционно управление, което позволява избор на вход, контрол на силата на звука и избор на EQ предварително.

AUDAC IMEO2 разполага и със скоба за стенен монтаж, с която удобно се интегрира към стени на всякакъв вид повърхност или на място с оптимално насочване и покритие за кабелите. Саундбарът може да бъде монтиран над или под всеки проекционен екран.

IMEO2 има автоматичен standby режим, който е енергоспестяващ и поддържащ устройството в постояна готовност за стартиране.

 

SYSTEM SPECIFICATIONS
Outputs Power 2 x 15 W
1 x 30 W
Sound Pressure (Max. W/1m) 90 dB
Frequency Response (± 3 dB) 40 Hz – 20 kHz
THD+N (@ 1 kHz) 1%
Bluetooth specification V4.2
Class 2 output power
Drivers HF 2 x 1.5”
MF 2 x 2”
LF 2 x 2.5”
Power Consumption 30 W
Source 100 ~ 240 V AC / 50 ~ 60 Hz
Consumption Standby 0.5 W
Inputs Connector 3.5 mm Jack (Unbalanced)
Coaxial SP/DIF digital input
HDMI ARC
USB Playback (MP3, FLAC, WAV)
Optical & coaxial inputs (SPDIF)
Control Remote control (IR)
Selection / volume switches (side panel)
PRODUCT FEATURES
Weight 4.24 kg
Dimensions 1000 x 60.8 x 111.3 mm (W x H x D) (Excl.bracket)
1000 x 60.8 x 134.8 mm (W x H x D) (Incl.bracket)
Colours Black
Mounting & handling Mounting wall bracket
Front finish Steel grill
Construction ABS
Accessories Included Power cable
Wall mounting bracket
Remote control (IR)
3.5 mm jack audio cable (1 meter)
3.5 mm jack audio pigtail (0.15 meter)
90° HDMI angle adapter

Допълнителна информация

Цвят

,

Размер

Марка

Content missing