Безжичен саундбар Bluesound Pulse Soundbar+

2 190 лв.

Bluesound Pulse Soundbar+ е невероятен безжичен саундбар, аудиофилски клас. Подходящ за домашно озвучаване. Дизайнерска тонколона за да се впише идеално във всеки интериор.

Тегло: 6.8kg
Размери: 1073 x 141 x 70mm (W x H x D)

СПЕЦИФИКАЦИИ

Описание

БЕЗЖИЧЕН САУНДБАР ЗА СТРИЙМИНГ

Bluesound Ви предлага да промените представите си за домашно кино с невероятния Pulse Soundbar+. Саундбарът е съвместим с почти всички съвременни телевизори. Настройва се безпроблемно и предлага изключително въздействаща звукова сцена. Благодарение на усъвършенстваната Dolby Atmos технология, Pulse Soundbar+ придава усещане, все едно сте в центъра на действието на любим филм.

  • Изпитайте насладата от висококачествена Dolby Atmos звукова сцена.
  • Стриймвайте от музикални платформи или от собствената си музикална колекция, чрез aptX™ HD Bluetooth.
  • Изградете домашно кино със изключително завладяващ съраунд саунд, чрез комбиниране на Pulse Soundbar+ с Pulse Sub+ и две Pulse Flex или Pulse Flex 2i.
  • Свързване на Pulse Soundbar+ с HDMI ARC/eARC.
  • Може да бъде програмиран да работи с IR дистанционно на телевизора, както и с RC1 Remote Control.
  • Фина настройка с приложението BluOS.
  • Чрез Amazon Echo акаунт и приложението Alexa, може да се ползва Amazon’s Alexa Voice Assistant за гласово управление.
  • Лесно управление през AirPlay 2.

НАСЛАЖДАВАЙТЕ СЕ НА ВСЕКИ ЗВУК:

Безжичния Pulse Soundbar+ разполага с осем driver-и Class D по 120W. Предоставя звук включващ дълбоки басови честоти, ясни среди и изпълващи височини. Pulse Soundbar+ Ви дава възможност да се насладите и на най-финия звуков детайл, независимо дали слушате музика или гледате филм.

Безжичен саундбар Bluesound Pulse Soundbar+

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА 3D ЗВУКОВА СЦЕНА С DOLBY ATMOS:

Pulse Soundbar+ Ви предоставя възможността да се насладите напълно на усещане като в кино, поднесено в уюта на Вашия дом. Bluesound Ви представят саундбар, който възпроизвежда 3D Dolby Atmos звук. Създава невероятно реалистична сцена и усещането, че се намирате в центъра на действието. Възможно е персонализиране на настройките на звучене, благодарение на което всеки може да намери най-желаното от него звучене.

Безжичен саундбар Bluesound Pulse Soundbar+

ЗАВЛАДЯВАЩА СЪРАУНД СИСТЕМА:

Продуктите на Bluesound са напълно съвместими и бързо, лесно и безпроблемно могат да изградят мултирум или аудио система. Насладете се на музикалния синхрон в различните стаи на Вашия дом. Можете да комбинирате две тонколони Pulse Flex или Pulse Flex 2i с Pulse Soundbar+ и Pulse Sub, за да създадете напълно завладяваща Dolby Digital Surround система.

НЕВЕРОЯТНО АУДИО:

Pulse Soundbar+ разполага с четири ядрен процесор, проектиран специално за да предостави максимална скорост с оптимално качество.

Този процесор е разработен с чип, за най-доброто възможно качество на стрийминг.

Обновеното приложение BluOS обработва звука така, че да запази максимално качеството, благодарение на високоефективната ARM-базирана платформа.

Безжичен саундбар Bluesound Pulse Soundbar+

СЛУШАЙТЕ ПРЕЗ BluOS:

Pulse Soundbar+ предлага да се насладите на невероятното усещане да слушате висококачествена lossless музика, благодарение на приложението BluOS. Също така имате и възможността да чуете любимата си музика със студийно качество в MQA формат, стриймвана от Tidal или чрез Apple AirPlay 2 или aptX™ HD Bluetooth.

ГЛАСОВ КОНТРОЛ:

Представете си - Вашия дом, обзаведен с Pulse Soundbar+ , който е съвместим с Amazon Alexa, Google Assistant и Apple’s Siri. Остава само да решите какво Ви се слуша и да го пуснете с гласова команда!

Допълнителна информация

Избери цвят/Вид

White, Black

Content missing