Тонколона Acoustic Energy AE300 Walnut

1 400 лв. / Чифт

Букшелф колони. Подходящи за малка стерео система и съраунд за домашно кино.

Мощност: 100W
Чувствителност: 86dB
Цвят: Орех

Цена за Чифт!

Изчерпан

Описание

Acoustic Energy AE300 са букшелф тонколони, подходящи за малки до средни помещения. Те предоставят високо качество на звук, материали на изработка и финиши.

Acoustic Energy AE300 разполагат с последно поколение 130mm mid-bass driver. Тонколоните съдържат и новия ceramic aluminium sandwich cone с ултра тънък профил и невероятно голяма мощност и двигателна система с дълъг ход. Новият driver подобрява дисперията, разширява удара на баса и увеличава цялостната мощност.

Новият 28mm aluminium tweeter, с който разполагат тонколоните от сериятата AE300, предоставя висока мощ, нисък резонанс и намалява изкривяването. Основното предимство на новия дизайн на тонколоните е Wide Dispersion Technology. Звуковият изход на tweeter-а съответства с този на woofer-а. Това е от значение за разпределението на звука в определена посока, която може да бъде направлявана.

Тонколоните имат корпус от 18mm MDF с висока плътност. Имат специален отвор за басовите честоти, който е експертно разработен проект, благодарение на който се намалява турболенцията и се произвежда хубав, плътен бас, без изкривяване.

Тонколоните Acoustic Energy AE300 са резултат комбинацията между елегантен дизайн и над 30 години опит в сферата на акустичните технологии.

Предлагат се с финиш от гланцово черно, бяло или сатенено покритие с фурнир от истинско орехово дърво. AE300 лесно ще се вписват във всеки домашен декор.

 

Технически спецификации:
Bandwidth: 45Hz -30kHz
Sensitivity: 86dB
Peak SBL: 112dB
Power Handling: 100w
Crossover frequency: 2.8kHz
Impedance: 6ohms
Design: 2 way
Dimensions: 300 x 175 x 260 (HxWxD)
Weight: 6.5kg (each)
Finishes: Piano Gloss Black, Piano Gloss White and real Walnut wood veneer

 

Серията Acoustic Energy AE300

Тонколоните от серията AE300 на Acoustic Energy съдържат технологичните достижения, използвани в серията AE100. Разполагат с 28mm tweeter с алуминиев купол и WDT Wide Dispersion Technology™. Съдържат и 130mm aluminium mid-bass driver с ceramic aluminium sandwich cone и дълъг ход. Корпусът е от 18mm MDF с висока плътност. Имат финиш от гланцово черно, бяло или сатенено покритие с фурнир от истинско орехово дърво.

Допълнителна информация

Цвят

Мощност

Чувствителност

Честотен диапазон

Размер

Content missing

Също може да ви хареса…