Тонколона Acoustic Energy AE300 Black

1 400 лв. / Чифт

Букшелф колони. Подходящи за малка стерео система и съраунд за домашно кино.

Мощност: 100W

Чувствителност: 86dB

Цвят: черен и бял пиано лак

Цена за Чифт!

Изчерпан

Описание

Тонколона Acoustic Energy AE300 Black

Acoustic Energy AE300 са букшелф тонколони, подходящи за малки до средни помещения. Те предоставят високо качество на звук, материали на изработка и финиши.

Acoustic Energy AE300 разполагат с последно поколение 130mm mid-bass driver. Тонколоните съдържат и новия ceramic aluminium sandwich cone с ултра тънък профил и невероятно голяма мощност и двигателна система с дълъг ход. Новият driver подобрява дисперията, разширява удара на баса и увеличава цялостната мощност.

Новият 28mm aluminium tweeter, с който разполагат тонколоните от сериятата AE300, предоставя висока мощ, нисък резонанс и намалява изкривяването. Основното предимство на новия дизайн на тонколоните е Wide Dispersion Technology. Звуковият изход на tweeter-а съответства с този на woofer-а. Това е от значение за разпределението на звука в определена посока, която може да бъде направлявана.

Тонколоните имат корпус от 18mm MDF с висока плътност. Имат специален отвор за басовите честоти, който е експертно разработен проект, благодарение на който се намалява турболенцията и се произвежда хубав, плътен бас, без изкривяване.

Тонколоните Acoustic Energy AE300 са резултат комбинацията между елегантен дизайн и над 30 години опит в сферата на акустичните технологии.

Предлагат се с финиш от гланцово черно, бяло или сатенено покритие с фурнир от истинско орехово дърво. AE300 лесно ще се вписват във всеки домашен декор.

 

 

 

Технически спецификации:
Bandwidth: 45Hz -30kHz
Sensitivity: 86dB
Peak SBL: 112dB
Power Handling: 100w
Crossover frequency: 2.8kHz
Impedance: 6ohms
Design: 2 way
Dimensions: 300 x 175 x 260 (HxWxD)
Weight: 6.5kg (each)
Finishes: Piano Gloss Black, Piano Gloss White and real Walnut wood veneer

Серията Acoustic Energy AE300

Тонколоните от серията AE300 на Acoustic Energy съдържат технологичните достижения, използвани в серията AE100. Разполагат с 28mm tweeter с алуминиев купол и WDT Wide Dispersion Technology™. Съдържат и 130mm aluminium mid-bass driver с ceramic aluminium sandwich cone и дълъг ход. Корпусът е от 18mm MDF с висока плътност. Имат финиш от гланцово черно, бяло или сатенено покритие с фурнир от истинско орехово дърво.

Допълнителна информация

Цвят

,

Мощност

Чувствителност

Честотен диапазон

Размер

Content missing