Тонколона Acoustic Energy AE100 Black

700 лв. / Чифт

Букшелф колона с топъл и детайлен звук. Серията „AE100” включва център и флорстенд колони. Това прави Acoustic Energy AE100 подходящи както за стерео, така и за съраунд на домашно кино.

Цвят: Черен

Цена за Чифт!

Изчерпан

Описание

Acoustic Energy AE100 Black

AE100 от Acoustic Energy е тонколона за монтиране на стойка, стена или рафт.

Acoustic Energy AE100 Black е специално проектирана, за да предостави звук, предизвикващ максимално удоволствие у слушателя, събран в максимално компактен дизайн. Тонколоната разполага с 28mm soft dome tweeter и с Wide Dispersion Technology. Предлага се финиш с цвят черен сатен или фурнир с цвят орех.

СПЕЦИФИКАЦИИ:
Drive Unit: 4″ paper cone
Tweeter: 1″ dome
Frequency Range: 45Hz -35kHz
Sensitivity: 87dB
Peak SBL: 110dB
Power Handling: 75w
Crossover Frequency: 3.6kHz
Impedance: 4ohms
Design: 2 way
Finishes: Satin Black and Walnut vinyl veneer
Dimensions: 270 x 160 x 240 (HxWxD

Серията AE100 на Acoustic Energy

В изработването на тонколоните от серията AE100, Acoustic Energy се опитват да се придържат към идеята си да добавят повече мощ и да придадат максимална компактност.

 

 

Acoustic Energy представят редица подобрения в моделите от серията AE100. Тонколоните са снабдени с WDT tweeter за по-добро разпространение на звука в помещението. Наблегнато е и на подобрена визия, чрез налагането на елегантен компактен дизайн.

Acoustic Energy успешно съчетават подобряване на производителността и дискретна визия. Серията AE100 е доказателство за впечатляващата комбинация от висококачествен звук и естетически дизайн.

Допълнителна информация

Цвят

Мощност

Говорител

Чувствителност

Честотен диапазон

Размер

Content missing