Тонколона Meridian DSP3200

7 400 лв. / Чифт

Hi-Fi дизайнерска и компактна букшелф тонколона с реалистичен и динамичен звук.

Тонколоните  Meridian могат да се свържат и да работят със Sonos система. За повече информация може да се свържете с нас.

Цвят: черно, бяло, червено, синьо

По предварителна заявка

Описание

Тонколона Meridian DSP3200

DSP3200 е компактна тонколона, която осигурява мощно представяне далеч от компактния си размер и е проектирана за интимни пространства за слушане или да бъде част от по-голяма инсталация.

DSP3200 използва наградените DSP технологии на Meridian с два интегрирани усилвателя и вградена цифрова обработка на сигнала и два драйвера.

DSP3200 е подходящ модел за използване на голямо разнообразие от места, включително лавици за книги, на стена, както и на подови стойки. Тонколоните също са идеални за използване в многостайни инсталации и домашни кина и са идеалният партньор за Meridian Audio Core 200, който може да бъде свързан с кабели SpeakerLink.

Тонколона Meridian DSP3200

Прекрасно отразявайки извивките на доста по-големи тонколони, тази компактна осигурява толкова качествен звук, колкото конвенционалена тонколона с осем пъти по-голям физически обем – доставяйки атмосферата и емоцията от дадено изпълнение на живо направо в дома. Прецизно изработеният шкаф е завършен в гланц бяло или черно и е идеално подходящ за голямо разнообразие от места в стаите, включително лавици за книги, на стена, както и на подови стойки. Размерът му го прави идеалният партньор на други високоговорители Meridian DSP в различни инсталации.

BESPOKE SIGNAL MAPPING

Meridian Bespoke Signal Mapping използва цифрова обработка на сигнала за прилагане на индивидуални кросоувър филтри, които са проектирани специално за всяка конфигурация на задвижващи устройства в рамките на високоговорителя.

E3 BASS

Meridian E3 Bass използва специално проектирани филтри за разширяване и подобряване на нискочестотната характеристика на високоговорителя.

FFA

FFA (Full Frequency Alignment) е комбинация от цифрови филтри и времеви корекции за забавяне на сигнала пътуващ до високоговорителя. Той гарантира, че всички честоти достигат до ухото на слушателя едновременно.

Q-SYNC

Meridian Q-Sync внедрява многобройната система за буфериране на Meridian „First In, First Out“, която минимизира трептене, осигурявайки перфектно време за изтласкване на звуковите вълни и подобрена яснота на звуковата картина.

PRO-ACTIVE BASS

Meridian Pro-Active Bass предпазва бас драйвера от прекомерно пренапрежение, осигурявайки максимален изход на басите, без да поврежда задвижващия модул.

PRO-ACTIVE THERMAL

Meridian Pro-Active Thermal следи звука, който се изпраща към широкообхватния драйвер и ограничава общата сила на звука на високоговорителя, ако има риск задвижващият модул да се нагрее твърде много.

Тонколона Meridian DSP3200

Specification

AUDIO INPUT – 1 x Meridian SpeakerLink (RJ45) accepting 32kHz to 96kHz sampling rates at up to 24-bit, with MHR support

AUDIO OUTPUT – 1 x Meridian SpeakerLink (RJ45) delivering 32kHz to 96kHz sampling rates at up to 24-bit, with MHR support

PERFORMANCE – Peak SPL: 114dB at 1m   Noise less than 15dB SPL

Frequency response in-room within 3dB: 45Hz to over 20Hz

AMPLIFIERS  -2 x 75w (150w)

Overall distortion typically <0.02% at any frequency or level

BASS DRIVER – 1 x 165mm polypropylene long-throw bass driver

WIDE-RANGE DRIVER – 1 x 85mm aluminium cone wide-range driver

DIMENSIONS / WEIGHT

HEIGHT: 320mm [12.6in] (without feet)

WIDTH: 244mm [9.6in] (Max at base)

DEPTH : 246mm [9.7in] (Max at base)

WEIGHT: 8.5kg [20lbs]

POWER

550W (maximum)

Тонколона Meridian DSP3200

 

Content missing

Също може да ви хареса…