Тонколона Gallo Micro

460 лв.520 лв. / БРОЙ

Има множество високоговорители, способни да произвеждат добър звук, но за съжаление повечето от тях са твърде големи и непривлекателени, за да работят в много от съвременните жилищни пространства. Това, което прави  Micro различени е  3“ говорител, в изцяло метална сфера. Предлагат и избор от осем цвята. Micro са прекрасен избор за изграждане на Hi-Fi, Домашно Кино или Multi-Room.

Описание

Тонколона Gallo Micro Single

Представете си един наистина висок клас високоговорител, който се събира в дланта на ръката Ви, Gallo Micro. Говорител, който идва в палитра от цветове, за да се впише с всеки интериор – от  матово черно, до полирана неръждаема стомана (и шест други цветове и покрития между тях).

тонколони Gallo Micro 3

С избора на четири монтажни възможности, Gallo Micro може да бъде поставен навсякъде. На стената с помощта на Micro стойка за стена (в черно или бяло), на всяка плоска повърхност с Micro стойка за плот или simple’Isolation Ring, който е включен в комплекта, също ката се предлага и опцията за стойка от пода (предлагана в черно, бяло или неръждаема стомана).

С избора на една корпус – сфера, най-добрата възможна форма, се елиминира вътрешния резонанс и външна дифракция, двете основни причини за изкривяване на звука. Патентованата S2 технология, подобрява ниските честоти, които отиват далеч отвъд традиционните сателитни говорители. Чрез използването на 3 ” full range говорител и чрез премахване на кросоувъра Micro е с пространствени характеристики, ненадминат по качество на звука от много други високоговорители, независимо от техния размер или цена.

Gallo Acoustics с представяне в списание SVI

Спецификации:

Frequency Response 80Hz to 18Khz
Sensitivity 89 dB/w
Nominal Impedance 8 Ohms
Power Handling 100 Watts
Height on WallflowerT Stand 36″
Driver 3″ full range
Crossover None
Dimensions 4″ Sphere
Weight 795g
Cone Material Mical Polypropylene Compound
Enclosure Material Mild Steel
Warranty 5 Years Parts and Labour

 

Допълнителна информация

Марка

Чувствителност

Честотен диапазон

Мощност

Говорител

Избери цвят/вид

Gloss Black, Bronze, Creme, Gold, Matt White, Race Red, Satin Black, Sky Blue, Stainless Steel, Urban Grey

Content missing

Също може да ви хареса…