Тонколона Gallo Micro SE

570 лв.620 лв. / БРОЙ

Gallo Micro SE използва оригиналният дизайн на Nucleus Micro, добавяйки патентована технология „ultra-wide dispersion flat-diaphragm transducer“, за да се създаде това, което е ефективно за “Super-Micro”, идеална за приложения, при които качеството на възпроизвеждането на музика има наистина значение. Micro SE са прекрасен избор за изграждане на Hi-Fi, Домашно Кино или Multi-Room и фоново озвучаване.

Описание

Тонколона Gallo Micro SE

Представете си един наистина висок клас високоговорител, който се събира в дланта на ръката Ви.

 

Говорител, който идва в палитра от цветове, за да се впише с всеки интериор – от  матово черно, до полирана неръждаема стомана.

С избора на четири монтажни възможности, Micro може да бъде поставен навсякъде. На стената с помощта на Micro стойка за стена (в черно или бяло), на всяка плоска повърхност с Micro стойка за плот или simple’Isolation Ring, който е включен в комплекта, също ката се предлага и опцията за стойка от пода (предлагана в черно, бяло или неръждаема стомана).

Micro SE използва специално разработен „ultra-wide dispersion flat-diaphragm transducer“ говорител, който покрива честотния обхват от 100 Hz до 22kHz, възпроизведени от един говорител. Тази технология позволява на Micro SE да задоволи изискванията на всички почитатели на качествения звук, без да заемат голямо пространство в дома и на изключително добра цена. И тъй като се използва full-range говорител, Micro SE няма нужда от кросоувър, който да прави стандартните фазово-фремеви искривявания. Optimised Pulse Technology  и патентования S2 контрол на говорителя спомагат за  премахване на всички резонанси, изморителни за ухото оцветявания и изкривявани на звука

Micro SE се предлага в избор от матово черно, снежно бяло или неръждаема стомана  и разполага с нова акустично пропускаща метална решетка.

 

Спецификации:

Frequency Response
  On wall or floor stand: 100Hz to 22Khz
  Isolation ring or table stand: 120Hz to 22Khz
Sensitivity: 85 dB/w 2.83v (1M)
Nominal Impedance: 4 Ohms
Power Handling:
(Small Enclosure)
125 watts
Height on Stand: 91.5 cm
Drivers: 3″ wide-dispersion flat diaphragm
Crossover: None
Dimensions: 4″ Sphere
Weight: 737g
Cone material: Aluminium Honeycomb Sandwich
Enclosure Material: Mild Steel/Stainless Steel
Warranty: 5 years parts and labour

Gallo Micro SE

Представяне на Gallo Acoustics в списани SVI.

Допълнителна информация

Марка

Мощност

Честотен диапазон

Чувствителност

Говорител

Избери цвят/вид

Bronze, Creme, Gloss Black, Gloss White, Gold, Matt White, Race Red, Satin Black, Sky Blue, Stainless Steel, Urban Grey

Content missing

Също може да ви хареса…