Тонколона Acoustic Energy AE100² Walnut

900 лв. / Чифт

Букшелф колона с топъл и детайлен звук.  Серията „AE100” е с множество награди. Тонколоните Acoustic Energy AE100² са подходящи както за стерео, така и за съраунд на домашно кино.

Цвят: Орех

Цена за Чифт!

Описание

Тонколона Acoustic Energy AE100² Walnut

AE100² е компактна тонколона тип букшелф, която проявява качества, които винаги впечатляват слушателя и доказват защо Acoustic Energy са лидери на пазара.

AE100² е проектиран с цел постигане на високи нива на звуково налягане от малък и компактен корпус. Това се постига основно чрез използването на 130-милиметрово задвижващо устройство за възпроизвеждане на средночестотният диапазон , изградено около свръхвисока сила и  двигателна система с дълъг ход. Басовото възпроизвеждане е увеличено чрез специален канал с форма на прорез, който позволява значителна площ на напречното сечение, като същевременно преодолява проблемите с турбуленцията на въздуха.

25 милиметрова пищялка с мек купол, включваща специалната технология на Acoustic Energy за широка дисперсия, допълва тонколоната и се помещава в 15 мм HDF шкаф. Взимайки дизайнерските елементи от наградената серия 500м, тази колона може да бъде закупуена в сатенено бяло, черно или орехово покритие от винилов фурнир. Тонколоните AE100² със сигурност ще изглеждат добре поставени на стойки за танколони или рафтове за книги, като същевременно осигуряват звук, който ще противоречи на компактния им размер.

Тонколона Acoustic Energy AE100²

Най-новата адаптация на световно признатата серия 100 на Acoustic Energy се отличава с изцяло нов, иновативен дизайн от изграден от нулата…

Новата серия 100 представя множество еволюционни подобрения, насочени към усъвършенстване на изживяването при слушане. Всички модели (с изключение на субуфера AE108²) разполагат с новият вълновод WDT (Wide Dispersion Tweeter) за подобрена дисперсия. Задвижващите модули са изцяло нови и проектирани в тандем, за да предложат безпроблемна интеграция, заедно с подобрена реакция и управление на мощността. Слот портовете в задната част на тонколоната намаляват изкривяването, благодарение на нов вентилационен отвор за допълнително плавен въздушен поток. И накрая, за първи път в тази ценова точка, серия 100 използва HDF (High Density Fibreboard) конструкция, за да позволи по-тънки стени на шкафа без загуба на маса или твърдост – резултатът е по-голям вътрешен обем, осигуряващ по-дълбок бас за минимално увеличение на външния размер.

Тази елегантна, компактна, но мощна гама високоговорители олицетворява всички качества, с които Acoustic Energy са известни

СПЕЦИФИКАЦИИ:

Тонколона Acoustic Energy AE100²

Drive Unit:130mm paper cone

Tweeter: 25mm fabric dome

Frequency Range: 51Hz – 26kHz
Sensitivity: 87dB
Peak SPL: 51Hz – 112dB
Power Handling: 120w
Crossover Frequency: 2.9kHz
Impedance: 6ohms
Design: 2-way
Grilles: Slim, cloth magnetic fit
Dimensions (mm): 290 x 165 x 250 (HxWxD)
Weight: 9.2kg (pair)
Finishes :Satin Black, Satin White and Walnut vinyl veneer

 

Допълнителна информация

Цвят

Мощност

Говорител

Чувствителност

Честотен диапазон

Размер

Content missing