Безжични тонколони Devialet Phantom II 98 dB Opéra de Paris

3 399 лв. / Брой

Дизайнерска активна Hi-Fi тонколона. Компактен високоговорител с богат и ясен звук, дори и при ниски нива на слушане. Синхронизация Phantom с Wi-Fi, Ethernet или PLC.
  • AirPlay®, UPnP, Spotify Connect.

Размери (Ш х В х Д): 157 х 168 х 219 мм

Тегло: 4.3 кг.

Описание

Безжични тонколони Devialet Phantom II 98 dB Opéra de Paris

Споделена визия за съвършенство

Парижката Опера прие да удовлетвори мечтата на Devialet, базирана на споделена визия за съвършенство и силни връзки с музикалното и историческо наследство на Франция. Оформи се изключително партньорство. В Palais Garnier се създаде Devialet Area. Отбелязването на това събитие е съчетано с появата на уникалния Phantom – комбинация от забележителната френска институция и вълната технологични иновации във Франция.

The Devialet sound discovery area

The Devialet sound discovery area е открита в Palais Garnier през 2017г., разположена е в западната част на Grand Vestibule. Пространството е проектирано като минималистична обстановка с изтънчени детайли, под надзора на главния архитект на историческите паметници на Франция и Регионалната дирекция по културните въпроси. Редом с Phantoms Opéra de Paris, Devialet блестят като изключителни технологични шедьоври.

Цял оркестър

Гостите ще бъдат свидетели на изпълнението не на един Phantom или два, а на цял оркестър от 16 Phantom-а, доставящи най-чистата, най-дълбока емоция, която може да бъде предизвикана между стените на този храм на звука.

Phantom със странични златни плочи

Специално за Paris Opera, Devialet замисля специално издание на Phantom – изключително инженерно произведение, съчетание от над 100 патента. Phantom, излъчващ ultra-dense sound с physical impact, доставящ дълбоко емоционално и завладяващо акустично изживяване, съответстващо на наследството на Paris Opera за съвършенство. Вдъхновени от емблематичните позлатени интериори, в Phantom Opéra de Paris, Devialet включва логото на Paris Opera в страничните златни плочи от Ateliers Gohard, които също реставрират Opéra Garnier.

Величествено, от където и да застанете

Phantom I Opéra de Paris на Devialet е не само несравнимо звуково инженерство. Това е и ода за една от най-великите културни институции в света. Той въплъщава визията за съвършенство, споделяна от 350-годишен културен девиз и технологична компания от 21-ви век.

Безжични тонколони Devialet Phantom I 108 dB Opéra de Paris

 

Digital to Analog Converter

Devialet DAC embedded in Devialet intelligence Processor
24bits/96kHz
THD: -112dB

Processor

ARM Cortex-A9 1.25GHz processor 512MB DDR3-1600 memory

Side Plating

Body: white RAL 9016 | Gold leaf plated sides

Power Supply

IEC 100-240V ~ 50/60Hz
Power consumption: 0.5W (in standby)

Dimension – Width: 157 mm | Height: 168 mm | Depth: 219 mm

Weight – 4.3 kg

 

Content missing

Също може да ви хареса…