Безжични тонколони Devialet Phantom II 95 dB

1 999 лв. / Брой

Дизайнерска активна Hi-Fi тонколона. Компактен високоговорител с богат и ясен звук, дори и при ниски нива на слушане. Свързване чрез Bluetooth, Wi-FI, оптичен цифров или аналогов вход. Синхронизация Phantom с Wi-Fi, Ethernet или PLC.
  • AirPlay®, UPnP, Spotify Connect.

Размери (Ш х В х Д): 157 х 168 х 219 мм

Тегло: 4.3 кг

Цвят: черно, бяло

Описание

Безжични тонколони Devialet Phantom II 95 dB

Изумителен звук, малки размери

Изключително компактната саунд система: easy-to-transport колонка Phantom II

Първата Ви среща с Phantom винаги е запомняща се. Богат и ясен звук, ненадминат при тази компактност. Дори и при ниска сила на звука, усещането е невероятно. Сензорните контроли дават пълно управление само с едно натискане.

Променя представите Ви за всичко, най-вече за начина, по който възприемате музиката

Независимо дали сте свикнали с Bluetooth или Wi-Fi, оптичен или аналогов начин на свързване, Phantom II позволява всички тези начини.

AirPlay®. UPnP. Spotify Connect.

Изключително компактна

Инженерите на Devialet преминават отвъд разумните границите проектирайки толкова компактен размер, способен да изкара HiFi звук, който и да може физически да усетите с тялото си, независимо от степента на усилване.

Имплозивен звук

Phantom II е невероятно мощна система за размерите си. Пасва почти навсякъде. Easy-to-transport тонколоната съдържа цялата налична технология на Devialet побираща се в обем по-малко от 3 литра.

Сериозно усъвършенствана

Изключителните неща наистина идват в малки опаковки. Phantom II е първият по рода си говорител, проектиран да ви отведе по-дълбоко в дебрите на плътния звук. Използваната напреднала технология осигурява звучене клас audiophile-grade.

Дизайнът на Phantom II е съсредоточен върху функционалността и обсебващото внимание към детайлите. Наричан French savoir-faire и art de vivre, производителите го приемат като почит в еднаква степен на майсторството и удоволствието. Освен емблематичната си сферична форма, Phantom II предлага и в цветове, които могат лесно да се откроят или слеят с фона на помещението.

Безжични тонколони Devialet Phantom II 95 dB

Разширете хоризонтите си

Кое е по-силно от колона Phantom I? – Две колони. В стерео Phantom I звучат още по-впечатляващо. Благодарение на абсолютната синхронизация, слушането преминава в ново измерение. По-екстремно, по-мощно, по-вълнуващо. Изживяването, което предизвикват е още по-неописуемо.

Музика, звучаща където и както искате

Синхронизирайте целия си дом в симфония или стриймвайте нещо различно във всяка стая благодарение на мобилното приложение Devialet App (за Andoid). За потребителите на iOS също е възможно управлението на мултирум, чрез Airplay 2®.

Devialet Intelligence Processor

Phantom съдържа мощния Devialet Intelligent Processor, който спомага за доставянето на подобрено качество на звука. Функциите за обработка на сигнала и усилване на Phantom (ADH®, SAM®, Magic Wire, Class A, DAC) са вградени в SoC (система върху чип), която е специално проектирана за оптимална интеграция. Постигнати са подобрено разсейване на топлината за оптимална производителност при всякакъв обем, по-добра енергийна ефективност и едва измеримо изкривяване, насищане или шум.

Висока резолюция (Hi-Res)

Phantom комбинира industry-leading sound engineering с повече Hi-Res възможности, за да достави изключително изживяване на слушателите. Редом с UPnP и optical input, Phantom е също Roon Ready, разгръщайки пред потребителите начини да се насладят на 24-Bit Hi-Res audio, както никога преди.

Удоволствието да контролираш напълно

Всеки Phantom I е в комплект със специалното си дистанционно, за да поемете пълен контрол над музиката или филма си отдалече с най-голяма прецизност. Цялата мощ на Phantom на една ръка разстояние.

ADH® Analog Digital Hybrid

Патентованата технология на Devialet – ADH® или Analog Digital Hybrid, предоставя цялата изтънченост на аналоговото усилване заедно с цялата мощност и компактност на цифровото усилване. Най-доброто от двата свята. Усилване с несравнима яснота и прозрачност, независимо от силата на звука. С една дума – революционно.

SAM® Speaker Active Matching

SAM® е математически модел, който е разработен специално, за да осигури безупречна прецизност на възпроизвеждането. Независимо дали обработва преходни или стабилни сигнали, SAM® надминава всичко, което се  е смятало за възможно преди появата му. Phantom II позволява да се насладите на точния ритъм и темпо с абсолютна прецизност. Това предава най-точно всяка емоция, която предизвиква оригиналното изпълнение.

HBI® Heart Bass Implosion

HBI® е единствена по рода си система. Разработена е специално за Phantom, за да Ви отведе до най-ниските излъчвани честоти. Проектиран е да работи при изключителна компактност и налягане. Phantom се състои от два странични херметически затворени lateral woofer-а. Чистата сила на тласък зад комбинираното им движение генерира ултра плътен ultra-dense звук, който може да Ви разтърси. Infrasound с честота 14Hz. Чрез мобилното приложение можете да настроите Phantom: регулиране на latency за A/V, активиране на Standby Mode или регулиране на bass за Night Mode.

  • Airplay 2
  • Spotify Connect
  • Bluetooth : A2D and AVRCP profiles, AAC, SBC audio codecs
  • Roon Ready (Inputs up to 24bits/96kHz)
  • UPnP Renderer (Inputs up to 24bits/96kHz)
  • Analog/Optical jack input (Inputs up to 24bits/96kHz)

Specifications:

Loudspeakers:

Content missing

Също може да ви хареса…