Безжични тонколони Cabasse RIALTO

5 848 лв. / Чифт

Hi-Fi безжични букшелф тонколони с висококачествен звук и елегантен, съвременен дизайн. Ясен и детайлен звук с високо качество. С Bluetooth и вграден радио тунер.

Размери: 26 x 20,6 x 23,9 см

Тегло : 19.5 кг.

Описание

RIALTO, първата безжична букшелф Hi-Fi система от Cabasse

Аудио системата RIALTO е вдъхновена от най-стария и най-известен мост във Венеция. Тя съчетава традиционното Hi-Fi и разработеното в последните десетина години от Cabasse. Тя разполага с най-добрите акустични и софтуерни технологии и е съставена от два свързани активни говорителя, в компактен формат за букшелф, с меки и заоблени линии, напомнящи за Murano.

Букшелф тонколона с изненадващо динамично аудио преставяне и присъствие

Въпреки компактните си размери, тонколоните RIALTO имат потенциала да осигурят емоцията и въздействието на живия звук, с вокали, които се открояват, и инструменти, които изпълват пространството. Те осигуряват пълната динамика и прецизност на записите с висока разделителна способност.

Патентовани HELD (High Excursion Low Distortion) woofer-и

С диаметър 17см, дизайнът на driver-а  позволява много голямо отклонение, без магнитът да излиза от полето за максимален удар без изкривяване.

Перфектен синхрон между усилвател и говорители

Благодарение на патентованата технология DEAP (Digital Enhancement of Acoustical Performance) на Cabasse R&D teams, която подобрява производителността на високоговорителите чрез динамична многолентова обработка на сигнала с вериги за обратна връзка, които позволяват да се използва цялата налична мощност на усилване, без изкривяване на пиковете на зука.

Три говорители, разположени на една ос.

Тази coaxial технология, разработена от Cabasse през 1952 г. и непрекъснато подобрявана от тогава. Тя позволява на всички звукови вълни да се разпространяват от една точка на източник, така че да пътуват кохерентно и естествено, без смущения и изкуствено оцветяване на звука.

Tонколонa Cabasse RIALTO

Многофункционална аудио система, предназначена за Hi-Fi и подходяща за TV

Тези тонколони Ви предлагат възможността да слушате всички източници и музикални платформи в стерео. Включват TV жак, който Ви позволява гледането на всеки филм с невероятна динамика. Можете също така да контролирате силата на звука с дистанционното управление на Вашия телевизор, когато тонколоните Ви са свързани, чрез интегрираната e-ARC технология.

Интегриран еволюиращ тектилен контролен панел

Основната тонколона на RIALTO е снабдена със сензорен екран за управление, който е изключително удобен и полезен, независимо дали просто да увеличите или намалите силата на звука с въртящия се пръстен, да промените източниците си или да добавите или модифицирате любимите си радиостанции, без да се налага да преминавате през приложението. Цветният LCD видео екран показва обложките на албумите, които се възпроизвеждат.

Tонколонa Cabasse RIALTO

Изтънчен и изискан дизайн, който може лесно да се интегрира във вашия дом

Предлага се в бяло или сатенено черно, RIALTO е елегантна букшелф система, която ще пасне на всеки интериор. 13-см co-axial carbon fiber midrange tweeter е заобиколен от рамка от полиран алуминий. Хромирана основа повдига високоговорителя за въздушен дизайн. Има и магнетизирана метална решетка за защита на driver-а.

Калибриран звук във Вашия дом

Системата high-end клас, със своя вграден микрофон, е проектирана и разработена, за да осигури оптимално качество, благодарение на патентованото автоматично калибриране на Cabasse. С приложението Cabasse Stream CONTROL потребителите ще могат допълнително да персонализират звука си чрез иновативни инструменти за оптимизация, разработени така, че да отговарят на техните домове и предпочитания.

Tонколонa Cabasse RIALTO
Tонколонa Cabasse RIALTO

RIALTO съвместим с всички системи Cabasse

За да осигурят звук от висок клас във всяка стая в къщата, потребителите могат да групират RIALTO с други системи на Cabasse, включително лайфстайл гамата THE PEARL. Следователно е възможно да се създадат зони за слушане на различни източници (стриймване, телевизия, грамофон и т.н.) от всяко място в къщата.

Допълнителна информация

Избери вид

Cabasse RIALTO black, Cabasse RIALTO white

Content missing

Също може да ви хареса…