Активни Tонколони Cabasse THE PEARL

6 435 лв. / Брой

Активни букшелф тонколони с висококачествен звук и елегантен, съвременен дизайн. Ясен и детайлен звук с високо качество. С WiFi и Bluetooth и  StreamCONTROL app за поддръжка на мултирум озвучаване.

Размери: 326 x 327 x 323 mm

Описание

УНИКАЛНИ АКТИВНИ HIGH-RESOLUTION ТОНКОЛОНИ THE PEARL 2

Cabasse THE PEARL 2 са невероятни активни high-resolution тонколони, които могат да озвучат перфектно помещение с площ около и над 35m2.

Те са продукт на дългогодишен опит в сферата на технологичните нововъведения, обновена версия на емблематичната серия тонколони LA SPHERE.

Величественият вид на тонколоните впечатлява с изисканата си визия, а звученето на несравнимите tri-coaxial говорители ще отговори напълно всички изисквания на най-безкомпромисните аудифили.

Активни Tонколони Cabasse THE PEARL

ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ ЕЛЕГАНТНИ И БЛАГОРОДНИ МАТЕРИАЛИ

Френските дизайнерски тонколони от изисканата серия THE PEARL 2 отговарят на всички стандарти на Cabasse по отношение на естетика, чистота на звука и мощност.

THE PEARL 2 разполагат с мембрани, изградени от въглеродни влакна и фибростъкло, дисипаторите и driver-ите са от алуминий, корпусът е от двойна обвивка от подсилени композитни влакна,обгърнати са с обръч от хром и имат метален грил отпред.

Предлагат се с финиш в цвят черен металик или перлено бял цвят.

КРИСТАЛНО ЧИСТ CABASSE ЗВУК

THE PEARL 2 съдържат новия 25 cm субуфер с линеен обход на конуса до 30 mm, за да достави най-богатото и динамично ниво на баса налично на пазара. Благодарение на Cabasse dynamic bass control, тонколоните демонстриран впечатляващо аудио възпроизвеждане.

THE PEARL 2 разполагат с патентована трилентова конфигурация - subwoofer + medium + tweeter driver-и, компактен дизайн, мощно представяне и усъвършенстван 360° response. Свръхразвития термичен радиатор осигурява оптимален диапазон на динамичния звук с малко изкривяване, дори при по-голямо увеличаване на възпроизвеждания сугнал.

Новият coaxial midrange tweeter, изграден от патентовани компоненти: среден въглерод и неодимий.

Активни Tонколони Cabasse THE PEARL

ОПОРНА СКОБА ЗА МОНТИРАНЕ НА THE PEARL НА СТЕНА

Налична е специално проектирана за THE PEARL опорна скоба, с която тонколоната може да бъде монтирана на всяка стена.

ПОДОВИ СТОЙКИ ЗА THE PEARL

THE PEARL могат да бъдат комбинирани и със специално проектираните за тях стойки за поставяне на пода.

Активни Tонколони Cabasse THE PEARL

BLUETOOTH ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ

THE PEARL разполагат с гланцирано минималистично Bluetooth дистанционно управление.

Дистанционното ви позволява лесно и интуитивно да управлявате своите тонколони. Регулирайте силата на звука чрез завъртане на обръча, изберете типа вход, пуснете, поставете на пауза, прескочете песен, изберете радиостанция.

ULTRA-HIGH-RESOLUTION СТРИЙМИНГ И МУЛТИРУМ

Приложението на Cabasse StreamCONTROL app предлага поддръжка за мултирум, така че можете да възпроизвеждате една и съща музика в няколко стаи едновременно или различни песни в различни стаи.

Можете да стриймвате музика от Bluetooth® връзка или от аудио вход към мултирум. Тонколоните разполагат с технология за HD стрийминг без концентратор при 80 микросекунди и възпроизвеждат всички аудио файлове, от MP3 до ultra-high-definition файлове.

Активни Tонколони Cabasse THE PEARL

Допълнителна информация

Избери вид

Cabasse THE PEARL BLACK black, Cabasse THE PEARL BLACK white

Content missing

Също може да ви хареса…