Система за домашно кино Sony HT-A9

3 799 лв.

HT-A9 с уникална технология 360 Spatial Sound Mapping – Цилиндричната форма която предоставя 360 пространствен съраунд звук. Безжична свързаност и лесна настройка. Съвместима с устройства  –  Google Assistant с вграден Chromecast и устройства с Amazon Alexa.

По предварителна заявка

Описание

Система за домашно кино Sony HT-A9

Изживяване с 360 пространствен звук – сякаш сте в сцената

Заобиколени отвсякъде с няколко фантомни високоговорителя в рамките на оптимизирано звуково поле, ще чуете всяко размахване на криле и пориви на вятъра с невероятна наситеност. Все едно сте във филма.

Насладете се на свръхширокия 360 пространствен звук

Свръхширока зона за слушане изпълва всяка част от жилището ви със звук, така че семейството и приятелите ви получават едно и също звуково изживяване. Зоната за слушане не се ограничава до предната част на телевизора, а обгръща много по-широко пространство.

Многофункционално оформление за всеки вид всекидневна

Вече няма нужда да пренареждате мебелите или да подреждате с прецизност високоговорителите. HT-A9 използва двойни микрофони във всеки високоговорител, за да измери прецизно относителната височина и позиция, позволявайки на системата да генерира дванадесет виртуални високоговорителя и да изпълни стаята със завладяващ пространствен звук.

Диаграма на контролен модул на HT-A9, свързан към телевизора чрез HDMI с четири високоговорителя, свързани безжично
Безжично свързване

Поставете контролното устройство близо до телевизора и свържете чрез HDMI. Четирите високоговорителя се свързват безжично към контролното устройство, за по-малко кабели в дома ви.

Оптимизация на звуковото поле

Активирайте оптимизацията на звуковото поле по всяко време, като извършите лесна настройка от началното меню на телевизионния екран. Системата за домашно кино HT-A9 интелигентно измерва разстоянието между високоговорителите и тавана за интелигентна и лесна настройка.

Иновативен дизайн на високоговорителя

Нашите високоговорители са разработени с най-новите технологии, за да предоставят първокласно качество на звука и широк обхват, необходими за 360 Spatial Sound Mapping.

Потопете се в музика с невероятно качество

Насладете се на музиката така, както изпълнителите са искали, с High-Resolution аудио за кристално ясна прецизност. Или открийте нов начин за слушане с 360 Reality Audio за напълно завладяващо изживяване като на концерт на живо или студийна сесия. Със системата за домашно кино HT-A9 музиката оживява както никога досега.

Графика, която показва възстановяване в реално време на компресирани файлове с помощта на DSEE Extreme

A = Разширена аудио динамика (струни и нюанси, тихи като шепот)
B = Възстановени високи честоти (акустичен и вокално-инструментален реализъм)

Възстановяване в реално време на компресираните ви файлове

Използването на Edge-AI (изкуствен интелект), DSEE Extreme™ (система за цифрово подобрение на звука) повишава мащаба на компресираните цифрови музикални файлове в реално време. Динамично разпознава инструментали, музикални жанрове и отделни елементи на всяка песен, като вокали и интерлюдии, и възстановява звук от голям диапазон, загубен при компресиране, за богато и завършено слушателско изживяване.

Филмите и игрите са толкова реалистични

Вижте ярки сцени с реалистичен цвят и дълбочина. Оригиналното качество на картината се запазва, когато преминава през системата за домашно кино HT-A9, така че ще сте напълно потопени във филмите. Игрите също са много по вълнуващи и реалистични, тъй като HT-A9 поддържа най-новите формати.

Конзола PlayStation®5 и контролер заедно с телевизор BRAVIA XR™, показващ сцена от Horizon Forbidden West
Насладете се на завладяващо игрово и филмово изживяване
Чуйте изключително дълбок бас с допълнителен субуфер
Добавянето на допълнителен субуфер към системата за работа с ниски честоти й позволява да възпроизвежда звуци с по-добро въздействие и мощност отпреди. Налични са два модела, разработени да извеждат по-дълбок бас, повече яснота на гласа и допълнителна прецизност във всичко, което слушате.
Работи най-добре с телевизорите Sony

Ако се сдвои с телевизори BRAVIA™, HT-A9 ще ви предостави върховно завладяващо аудио-визуално изживяване с нашето най-добро качество на картината и звука. Това е перфектната система със съраунд звук за телевизори BRAVIA.

Диаграма на контролния модул на HT-A9, свързан към телевизора с HDMI, четири безжични високоговорителя, а телевизорът е централен говорител с BRAVIA Acoustic Center Sync
Още по-завладяващо изживяване с Acoustic Center Sync

Когато е свързан с приложения кабел към телевизори BRAVIA, високоговорителят на телевизора изпълнява ролята на централен канал в системата за домашно кино и част от конфигурацията за 360 Spatial Sound Mapping. Така звукът съответства точно на това, което се случва на екрана, за напълно завладяващо изживяване.

Звукът перфектно отразява действието

С Acoustic Center Sync ще чуете диалога от точното място, на което стои героят в сцената. Картината и звука са прецизно синхронизирани и изживяването ви става още по-завладяващо.

Семейство гледа телевизия от дивана, системата за домашно кино HT-A9 е на дървен шкаф, а звукови вълни се излъчват от екрана.
Екранна снимка на филм с настройки на саундбар в менюто за бързи настройки на BRAVIA
Лесно управление с телевизорите BRAVIA

Всичко се свързва идеално с новата гама BRAVIA. Управлявайте настройките и силата на звука само с дистанционното на телевизора и проверявайте аудио системата, докато гледате любимите си програми. С вграден ПИ настройките на системата за домашно кино автоматично се появяват в менюто за бързи настройки на телевизорите BRAVIA.

Насладете се на музиката с цялото си семейство

Осъществявайте лесен достъп до популярни музикални услуги като Spotify и предавайте поточно всичките си любими албуми и плейлисти както с Chromecast, така и с Apple AirPlay 2. Съберете семейството си и продължете партито.

Всеки има най-доброто място у дома

Със супер широкия обсег на слушане цялото семейство може да се наслади на поточното предаване на музика дори ако стои отстрани.

Семейство, наслаждаващо се на музика от разнообразни позиции в стаята
Bluetooth® връзка

Стриймвайте музика безжично от своя смартфон, таблет или лаптоп с Bluetooth® технология.

Поточно предаване през Wi-Fi

Свържете се към интернет с вграден Wi-Fi или LAN и предавайте поточно музика от устройства в домашната ви мрежа.

Spotify Connect™

Пуснете Spotify директно през вашия високоговорител, като използвате приложението Spotify Connect™ на вашето устройство като дистанционно управление.

Chromecast built-in

Изпращайте поточно музика, онлайн радио и подкастове от вашия смартфон, таблет или лаптоп към вашето аудио устройство. Просто докоснете бутона за изпращане.

Apple AirPlay 2

Споделяйте музика от любимите си устройства на Apple към системата за домашно кино. Всичко с едно докосване.

Семейство на дивана гледа телевизия, системата за домашно кино HT-A9 е върху дървен шкаф и включен Immersive AE, показващ звукови вълни от пода до тавана.
Насладете се на филмите както никога досега с пространствен звук

Интелигентният алгоритъм добавя всеобхватен поглъщащ звук към конвенционалните съраунд саундтраци и дори стерео аудио, преобразувайки всичко, което слушате, в завладяващо изживяване с 360 пространствен звук. Натиснете бутона Immersive AE на дистанционното управление, за да го активирате.

Гласово управление

Системата за домашно кино е съвместима с устройства с Google Assistant с вграден Chromecast и устройства с Amazon Alexa. Добавете HT-A9 към групата високоговорители с приложението Google Home, за да пуснете музика, да промените силата на звука или много други функции само с гласа си.

Omnidirectional Block Design

HT-A9 е една от най-новите ни системи за домашно кино, разработена с помощта на концепцията Omnidirectional Block. Цилиндричната форма представлява единично тяло, което предоставя 360 пространствен звук. Със своята равна повърхност системата пасва идеално на всяка стена. Перленосивият цвят се съчетава добре със стени, рафтове и други елементи от интериора на всеки дом.

Настройка за секунди

HT-A9 е почти готова за работа още от кутията. Само я включете, свържете я с вашия телевизор чрез HDMI и включете захранването. С LAN, HDMI IN и HDMI OUT (eARC) сте готови да се насладите на ново усещане за обемен звук.

Направете цялата си всекидневна завладяващо място за цялото семейство

Свръх широкият съраунд звук на HT-A9 прави времето за гледане на филми у дома със семейството по-вълнуващо и развлекателно от всякога.

Семейство на диван гледа телевизия, а високоговорителите в стаята създават завладяващо изживяване

СПЕЦИФИКАЦИИ И ФУНКЦИИ

Чувайте звук отвъд границите. С нашата уникална технология 360 Spatial Sound Mapping HT-A9 потапя вас, семейството и приятелите ви в многоизмерно изживяване, което извежда филмите и музиката на съвсем ново ниво.

360 Spatial Sound Mapping за изцяло ново съраунд изживяване

Гъвкаво разположение с безжична свързаност

Оптимизация на звуковото поле за лесна настройка

Immersive Audio Enhancement преобразува традиционно аудио в пространствен звук

Няколко фантомни високоговорителя за завладяващи филми и музика

Допълнителна информация

Цвят

,

Content missing

Също може да ви хареса…