Саундбар система DENON DHT-S316

560 лв.

Denon DHT-S316 саундбар за домашно кино с безжичен субуфер, HDMI/ARC, Bluetooth, Dolby Digital и DTS декодиране.

 

По предварителна заявка

Описание

Саундбар система DENON DHT-S316

Превърни всеки телевизор в център за домашно забавление с Denon DHT-S316. Дискретният саундбар, с възможност за монтаж на стената, предлага висококачествен звук с двулентовата си система от говорители и безжичен събуфер. Denon Virtual Surround технологията създава мощно и реалистично усещане за домашно кино чрез Dolby Digital, DTS декодирането и патентования подобрител на диалози от Denon, за кристално ясни диалози при всякакво ниво на усилване. Свържи лесно своя телевизор към HDMI изхода (с Audio Return Channel) чрез включения в комплектаHDMI кабел. Оптичния вход позволява свързването на допълнително устройство. Можеш да се свържеш към Denon DHT-S316 и безжично – чрез Bluetooth и лесно да стриймваш любимата си музика.

Denon DHT-S316. Два средночестотни говорителя, детайлни високочестотни говорители и Dolby DTS издигат звука на неподозирани нива, при това от съвсем компактен по размер саундбар.

HDMI с ARC (Audio Return Channel)

Изпращай звук от приложенията, вградени в твоя Smart TV, и други източници чрез Audio Return Channel (ARC) към DHT-S316 с един единствен HDMI кабел (включен в комплекта). Тази връзка позволява и да управляваш Denon DHT-S316 с дистанционното на твоя телевизор.

Bluetooth съвместимост

Свържи чрез Bluetooth своя смартфон или таблет с DHT-S316, за да стриймваш безжично любимата си музика

Подобрител на диалози от Denon

Никога не изпускай дори една реплика от любимите си предавания или филми. Подобрителят на диалози на Denon подобрява отчетливостта на диалозите — идеална опция за тв предавания и филми. Можеш да усилиш звука само на диалозите – без да засилваш останалите звуци.

Dolby Digital и DTS декодиране

Denon Virtual Surround режимът предлага съраунд симулация с Dolby Digital и DTS декодиране от Blu-ray, DVD, DVB и други източници със съраунд звук. Усъвършенствани психо-акустични алгоритми симулират реалистично усещането от многоканална съраунд система. Наслаждавай се на потапящ съраунд звук от компактен и елегантен саундбар.

Лесна настройка

Свържи лесно и бързо саундбара DHT-S316 с твоя телевизор, чрез включения в комплекта HDMI кабел или оптичния вход. След като е свързан чрез HDMI/ARC, можеш да управляваш саундбара с дистанционното на телевизора.

Допълнителна информация

Цвят

,

Content missing

Също може да ви хареса…