Безжична тонколона Bluesound Pulse M

1 090 лв.

Bluesound Pulse M е безжична мултирум тонколона, идеална за висококачествен стрийминг на музика. Компактна и дизайнерска визия за да се впише идеално във всеки интериор. Тонколоната разполага с уникалния Omni-Hybrid™ driver, благодарение на който предоставя изключително прецизна Hi-Fi звукова сцена.

Тегло: 2.54kg

Размери: 171 x 204 x 149 mm

СПЕЦИФИКАЦИИ

Описание

БЕЗЖИЧНА ТОНКОЛОНА

Pulse M е изключително мощна за компакните си размери, безжична, Hi-Fi тонколона. Дизайнът ѝ - стилен и елегантен. Разполага с невероятен Omni-Hybrid™ driver, който в съчетание с upfiring woofer и два, разположени под 45-градусов ъгъл tweeter-и. Създава невероятна звукова сцена, подходяща за всеки съвременен дом.

  • Безжично стриймване на музика. Предоставя завладяващ, изпълващ помещението звук.
  • Разполага с DSP smart усилвател и Omni-Hybrid™ driver, създадени специално, за да изпълняват плътен, детайлен висококачествен саунд.
  • Управлява се през приложението BluOS Controller за всички iOS, Android, Kindle Fire, Windows и Mac OS X устройства.
  • Пасва на почти всеки стил интериорен дизайн.
  • Изгражда на безжична съраунд саунд система, чрез комбиниране с Pulse Soundbar 2i или Powernode 2i.
  • Съвместима е с  Bluesound RC1 Remote Controller.
  • Чрез Amazon Echo акаунт и приложението Alexa, може да се ползва Amazon’s Alexa Voice Assistant за гласово управлеине.
  • Лесно управление през AirPlay 2, както на тонколоната, така и на цялата саунд система.

БОГАТ, ДЕТАЙЛЕН ЗВУК:

Безжичната тонколона Pulse M на Bluesound разполага с Omni-Hybrid™ driver; upfiring 5 1/4" woofer и два 3/4" tweeter-и, разположени под 45-градусов наклон. Благодарение на това, предоставя завладяваща, 360° звукова сцена. Специален акустичен панел обира част от честотния диапазон. 80W вграден DSP smart усилвател извършва realtime мониторинг и контрол на честотната лента. Всичко това има за цел да се възпроизведе само най-кристално ясен, чист звук, без разсейки или изкривяване.

Безжична тонколона Bluesound Pulse M

ПОЛЗВАЙТЕ С BluOS Controller:

Pulse M се свързва към локалната мрежа. Чрез приложението BluOS Controller бързо и лесно можете да настроите тонколоната, както и да персонализирате и управлявате функциите ѝ.

ЗАВЛАДЯВАЩА СЪРАУНД СИСТЕМА:

Продуктите на Bluesound са напълно съвместими и бързо, лесно и безпроблемно могат да изградят мултирум или аудио система. Насладете се на музикалния синхрон в различните стаи на Вашия дом. Можете да ползвате тонколони Pulse М, за да подсилите съраунда, като ги комбинирате с Pulse Soundbar 2i и Sub, за да създадете напълно завладяваща Dolby Digital Surround система.

ПАСВАТ НА ВСЯКАКЪВ ВИД ИНТЕРИОР:

Към тонколоната Pulse M, като помощни средства за монтаж се предлагат аксесоарът за монтиране на стена WM230 и стойката за под FS230. Pulse M се предлага в цвят Черен и Бял.

Bluesound Pulse M

СВЪРЗВАНЕ:

С Pulse M можете да стриймвате през приложението BluOS Controller вашата лична колекция с музика. Благодарение на технологията aptX® HD Bluetooth®, имате възможността да се насладите на Bluetooth музика със CD-качество.

ГЛАСОВ КОНТРОЛ:

Представете си - Вашия дом, обзаведен с тонколони Pulse M, свързани с Bluesound player, който е съвместим с Amazon Alexa, Google Assistant и Apple’s Siri. Остава само да решите какво Ви се слуша и да го пуснете с гласова команда!

Допълнителна информация

Избери цвят/Вид

White, Black

Content missing