Безжична тонколона Bluesound Pulse Flex 2i

690 лв.

Pulse Flex 2i е безжична тонколона. Подходяща за съраунд саунд озвучаване или мултирум система. Driver-ът на Pulse Flex 2i е проектиран по иновативна технология, с усъвършенстван дизайн. Това позволява компактна форма и възпроизвеждане на Hi-Fi звук.

Тегло:1.23 kg
Размери:125 x 183 x 100 mm

СПЕЦИФИКАЦИИ

Описание

БЕЗЖИЧНА ТОНКОЛОНА

Bluesound Pulse Flex 2i е High-Resolution Bluetooth тонколона, която предоставя възможно най-добрия безжичен звук.

  • Изключително компактна тонколона, която възпроизвежда звук с кристално качество.
  • Разполага с цифров усилвател и прецизно настроен driver, които осигуряват дълбочина и детайлност на баса, без изкривяване на звука.
  • Управлява се през приложението BluOS Controller за всички iOS, Android, Kindle Fire, Windows и Mac OS X устройства.
  • Пасва на почти всеки стил интериорен дизайн.
  • Изгражда на безжична съраунд саунд система, чрез комбиниране с Pulse Soundbar 2i или Powernode 2i.
  • Възможно е добавяне на акумулаторни батерии Flex.
  • Съвместима е с  Bluesound RC1 Remote Controller.
  • Чрез Amazon Echo акаунт и приложението Alexa, може да се ползва Amazon’s Alexa Voice Assistant за гласово управлеине.
  • Лесно управление през AirPlay 2, както на тонколоната, така и на цялата саунд система.

ПОЛЗВАЙТЕ С BluOS Controller:

Pulse Flex 2i използва локалната мрежа за връзка. Чрез приложението BluOS Controller бързо и лесно можете да настроите тонколоната, както и да персонализирате и управлявате функциите ѝ.

Безжична тонколона Bluesound Pulse Flex 2i

КОНТРОЛИРАЙТЕ ПРЕЗ ТЕЛЕФОНА:

Pulse Flex 2i се свързва с Wi-Fi мрежата и, чрез приложението BluOS Controller, бързо и лесно може да се настрои и управлява. През телефона си можете да контролирате всичко, което пожелаете - силата на звука; стриймване от онлайн платформа; слушане на музика или радио; избиране на плейлисти или подкасти; промяна на функции; настройки; профил на режим на еквалайзерите.

Безжична тонколона Bluesound Pulse Flex 2i

ЗАВЛАДЯВАЩА СЪРАУНД СИСТЕМА:

Продуктите на Bluesound са напълно съвместими и бързо, лесно и безпроблемно могат да изградят мултирум или аудио система. Насладете се на музикалния синхрон в различните стаи на Вашия дом. Можете да комбинирате две тонколони Pulse Flex 2i с Pulse Soundbar 2i и Sub, за да създадете напълно завладяваща Dolby Digital Surround система.

БОГАТ, ДЕТАЙЛЕН ЗВУК:

Pulse Flex 2i разполага с driver, произведен по най-новата технология на Bluesound. Към него има усъвършенстван DirectDigital™ усилвател. Осигуреният от това висококачествен звук може да бъде пренесен почти навсякъде, благодарение на компактния дизайн на тонколоната.

Безжична тонколона Bluesound Pulse Flex 2i

СВЪРЗВАНЕ:

С Pulse Flex 2i можете да стриймвате през приложението BluOS Controller вашата лична колекция с музика. Благодарение на технологията aptX® Bluetooth®, имате възможността да се насладите на Bluetooth музика със CD-качество.

ГЛАСОВ КОНТРОЛ:

Представете си - Вашия дом, обзаведен с тонколони Pulse Flex 2i, свързани с Bluesound player, който е съвместим с Amazon Alexa, Google Assistant и Apple’s Siri. Остава само да решите какво Ви се слуша и да го пуснете с гласова команда!

Допълнителна информация

Избери цвят/Вид

White, Black

Content missing